Yalan Dünya yeni sezon fragmanı yayınlandı

Güncelleme Tarihi:

Yalan Dünya yeni sezon fragmanı yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2014 15:55

Yalan Dünya dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yalan Dünya bu sezon yine çok güldüreceğinin sinyalini veriyor.

Haberin Devamı

Başrollerinde; Altan Erkekli, Füsun Demirel, Olgun Şimşek, Rutkay Aziz, Beyazıt Öztürk, Gülse Birsel, Hümeyra ve Gönül Ülkü’nün yer aldıkları komedi dizisi "Yalan Dünya" yeni sezonda da Kanal D ekranlarında yayınlamaya devam edecek. Kanal D'nin internet sitesindeki bilgiye göre yeni bölüm Ekim ayı içersinde gösterilecekti. Bu durumda dizinin önümüzdeki hafta, Kanal D ekranlarında olması bekleniyor.

Yalan Dünya son bölümde neler olmuştu? Nişan hazırlıkları bitmiş artık olay yüzüklerin kimin takacağına gelmiştir. Fakat bu konuda da bir anlaşmazlık vardır. Kocabaş Ailesi Vasfiye’ye, Alsancak Ailesi de Afife’ye söz vermiştir. İki aile de adaylarını geri çekmezler, ve yaşlı kadınlar arasında bir çekişme yaşanır. Nişan günü yaşanan tek aksilik bu değildir. Rıza, Bora ve Emir’in önceden aldıkları maç biletleri nişan günü ile çakışmaktadır. Emir maça gitmekten vaz geçecek gibi değildir.

Haberin Devamı

Yalan Dünya yeni sezon fragmanı yayınlandı

Gülistan, Nursel ve Zerrin’in nişana gelmesini istememektedir. Bu işe kendince bir çözüm bulur. Rıza’nın annesi Servet Hanım ise nişanın yapılacağı yeri kırklamayı kafasına koymuştur. Orayı bir güzel temizlemeden içi rahat etmeyecektir. Gece yarısı gizlice Asiye’yi de yanına alarak çamaşır suyu ile Bizans kalıntılarını bile silmek için evden kaçar.

Aile fotoğrafı çektirilirken bile çağrılmayan Selahattin bu duruma çok içerlemiştir. Kimsenin kendisini sevmediği için bunalıma girer. Bu durumu tek fark eden Orçun olmuştur ve babasının intihara meyilli olduğunu kimseye anlatamaz.

Yalan Dünya yeni sezon fragmanı yayınlandı

Deniz, Vasfiye’nin lanetine inandığı için yüzükleri onun takmasını istemez. Zaten istese de yüzükleri kimse takamayacaktır çünkü maç çıkışı serseriler tarafından yolları kesilen Emir ve Bora nişan yüzüklerini çaldırır. İyice sarhoş olan Nursel ve Zerrin kavga ederler.

Haberin Devamı

YALAN DÜNYA YENİ SEZON 87. BÖLÜM FRAGMANI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!