Demet Akbağ niye Hindistan yollarında

“Hatır için çiğ tavuk yenir” misali, Demet Akbağ da bugünlerde ‘hayır diyemeyeceği’ iki çok sevdiği insan yüzünden büyük bir projenin parçası oluvermiş.

Haberin Devamı

Demet Akbağ niye Hindistan yollarında

Kimler mi bunlar?
Biri sevgili eşi Zafer Çika, diğeri de ‘iş arkadaşı’ ve yakın dostu Sermiyan Midyat...
Malumunuz Sermiyan’ın yazıp yönettiği ve başrolde Demet’in oynadığı “Hükümet Kadın” serisi gişede büyük başarı yakalamıştı.
Sermiyan bu sefer bambaşka bir projeyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Aşık olduğu kızın peşinden Hindistan’a giden bir gencin hikayesini beyazperdeye aktaracak.
Ama senaryoyu yazmaya başlamadan önce o uzak diyarların havasını solumak için beş günlüğüne tek başına Hindistan’ı ‘yaşamaya’ gitmiş.
Filmin adı “Gad Fadıl”...
Bu isim haliyle Coppola’nın başyapıtı “Godfather” (Baba) serisini çağrıştırdı bana. Bakalım Amerika’ya giden Sicilyalılar’la Hindistan’a giden Türkler arasında ne gibi benzerlikler bulacağız...
Sermiyan başrolde kimin olacağını devlet sırrı gibi saklıyormuş, fakat Demet Akbağ’ın 10 dakikalık kısa ve çok özel bir rolü olduğu ‘kesin bilgi’, acil RT!
“Gad Fadıl”, bildiğim kadarıyla Yeşilçam’ın çektiği ilk Bollywood filmi olacak...
Hem de renkli ve ‘alengirli’ Hint danslarıyla dolu olanından...
Bu filmdeki koreografileri Oscar ‘fatihi’ “Slumdog Millionaire”deki ‘hareketli’ sahnelerden sorumlu dans hocası yapacakmış.
Demet özel dersler almaya başlamış bile.
Bunu duyunca boş durur muyum, hemen Demet’i o kıyafetlerin içinde dans ederken hayal ettim ve hiçbir zahmetten çekinmeyip photoshop yaptırdım.
Bana sorarsanız ‘cuk’ oturdu...
Demet 10 dakikalık o rolü için şu günlerde bavulunu hazırlıyor.
Yakında bu komedi filmine ‘sihirli dokunuşu’ yapmak için bir haftalığına Hindistan’da olacak.
Şimdiden yolu açık olsun...
DİPNOT: Ata Demirer geçtiğimiz günlerde “Yazın çekip kışın vizyona sokarım” diyerek meşhur Niyazi Gül karakterini beyazperdeye uyarlayacağını açıklamıştı.
Demet Akbağ bu film için kendisine getirilen teklifi de kabul etmiş. İlgilenenlere duyurulur...

Demet Akbağ niye Hindistan yollarında

Haberin Devamı

ORTAYA KARIŞIK
Bir
Efsane aktör Al Pacino, “China Doll” adlı tiyatro oyunuyla Broadway sahnelerine dönüyor! Genç sevgilisine uçak hediye eden yaşlı ve zengin bir adamın hikayesinin anlatıldığı oyunun yönetmeni David Mamet, Pacino’nun performansı hakkında “Oral seksten daha iyi” diye bir açıklama yaptı ve kulislerde geçtiğimiz hafta en çok bahsedilen konu bu oldu.

Haberin Devamı

İki New York valisi Andrew Cuomo’nun da imzasıyla eyaletin ‘resmi atıştırmalığı’ yoğurt oldu. Senede 336 milyon kiloyla ABD’de en fazla yoğurt üretilen eyalet unvanını alan New York’taki bu trendin baş mimarlarından biri de Chobani Greek Yogurt markasının sahibi Hamdi Ulukaya...

Üç Batı Avrupa’nın en yüksek binasının tepesinde dans etmeye ne dersiniz? Londra’daki The Shard adlı binanın en üst katında 24 Temmuz 2015’te düzenlenecek partinin biletleri satışa çıktı bile. Yüksek irtifadaki parti, ‘silent disco’ (sessiz disko) konseptinde olacak. Misafirlere kulaklıklar verilecek ve herkes kendi dinlemek istediği şarkının ritmine ayak uyduracak. Kafasına daha doğrusu ‘kulaklığına’ göre takılmak isteyenler için ideal...

HÜLYA AVŞAR’DAN BİR BEYAZ ÇIKAR MI
Bilirsiniz bugüne kadar bu köşeden Hülya Avşar ile ilgili pek de olumlu şeyler yazmadım. Tabii bunda en büyük pay Hülya’nın, çünkü son klibi de dahil olmak üzere bana avuç avuç malzeme verdi.

Haberin Devamı

Kendisiyle ilgili tüm soru işaretlerini bir süreliğine ‘stand by’a alıp, biraz da anıların hatrına Hülya Avşar Show’u izlemek için televizyonun karşısına geçtim.

Vallahi de billlahi de bu yazıyı yazmamak için kendimle çok büyük bir savaş verdim.

Hülya yine bir ‘hülyalık’ yapar nasılsa diye bekledim de bekledim...

Ama olmadı!

Demet Akbağ niye Hindistan yollarında

İşte Hülya Avşar Show’u izlerken aldığım notlar:

Bir Hülya uzun zamandır şov piyasasından uzak kaldığı için reytinglerle birebir savaşmayı maalesef unutmuş. Program bırakın kendini ‘güncellemeyi’, 90’lı yıllardaki ilk örneklerini bile aratır halde.

İki İlk dakikadan itibaren Hülya’nın espri yapacağım zorlaması, kendini de bizi de kastı. Hülyacığım benden sana küçük bir hatırlatma, bizim zamanımızdaki esprileri şimdiki çocuklar ilkokulda dalga geçmek için yapıyor. Twitter çağında kendini ne kadar zorlasan da bu saatten sonra senden bir Beyaz çıkmaz... Hele Ellen’ı ancak rüyanda görürsün! Olivia Newton John şarkısıyla dans ederken sandığının tam aksine antipatik gözüküyorsun.

Üç
Elimizdeki telefon ekranlarına olan bağımlılığımızın hayalini bile kuramadığımız dönemde yaptığın o numaralar şimdilerde çoktan ‘out’... Bu saatten sonra Ricky Martin’in değil poposunu ellemek, komple açsan bile o eski reytingi mumla ararsın. Çünkü yemezler, yemiyorlar!

Haberin Devamı

Dört Artık ‘Avşar kızı’ denildiğinde Zehra’nın akla geldiği zamanlardayız. Düşün, Hülya Avşar Show’un ilk yıllarında doğanlar, üniversite sınavına hazırlanıyor... Önünde senin jenerasyonundan gelenlerin reyting felaketleri dururken hangi akla hizmet, seyircinin aynı insanları görmekten sıkılabileceği gerçeğini göz ardı ettin...

Beş Yurtdışındaki ünlüler ara ara yüzünü dinlendirirler. Allah aşkına sen de mola ver ve şu televizyon merakından hiç olmazsa bir süreliğine vazgeç. Biz seni televizyonda görmekten yorulduk, sen kendinden yorulmadın. Her sezon bir program yapmak zorunda değilsin, değil ki iki veya üç...

Not: Bu maddeleri okuduktan sonra ‘İzzet kesin Hülya’ya gıcık’ diye düşüneceksiniz ama ister inanın ister inanmayın onu gerçekten çok beğenirim ve bana göre memleketin yetiştirdiği nadir ‘şov kadınlarından’ biridir. Bu yazı da onu sevdiğim için yazıldı zaten...

BİR ‘DAVA İNSANI’ OLARAK ORHAN KURAL
Prof. Dr. Orhan Kural’ı ne yazık ki akademik hayatından ziyade ünlülere açtığı davalardan tanıyorum.

Haberin Devamı

Bu büyük ihtimalle cahilliğimden kaynaklanıyordur ama benimle aynı fikre sahip birçok insan da vardır eminim.

Orhan Hoca’nın Cem Yılmaz’a, “Pek Yakında”da sigaraya özendirdiği gerekçesiyle açtığı davayı duyunca ister istemez aklıma bunlar geldi.

Ben de dayanamayıp ünlülere açılan davalarda Türkiye rekorunu elinde tuttuğuna inandığım hocamızın resmi web sitesinden en çok beğendiğim davaları ‘inşallah bana da dava açmaz’ umuduyla beş maddede derledim.

Demet Akbağ niye Hindistan yollarında

İŞTE KURAL DAVALARINDA TOP 5

Demet Akbağ niye Hindistan yollarında2007’deki şampiyonluk kutlamaları sırasında Antalya’dan kamyonla getirilen ve saha dolaştırılan aslanın psikolojisini bozma iddiasıyla Galatasaray Spor Kulübü...

Demet Akbağ niye Hindistan yollarında2011’de Show TV ekranlarında yayınlanan Yok Böyle Dans adlı programda elindeki güvercini sahneye çıkarıp, ona acı çektirdiği gerekçesiyle Alp Kırşan...

Demet Akbağ niye Hindistan yollarında“Bu adamın profesör olduğuna inanamıyorum” dediği için Tanju Çolak...

Demet Akbağ niye Hindistan yollarındaMaximum kampanyasının ardından “Atatürk’ün alfabesinde x var mıydı? Bu nasıl bir reklam” şikayetiyle İş Bankası...

Demet Akbağ niye Hindistan yollarında340 km hızla İstanbul’dan Ankara’ya 2 saatte ulaştığını beyan ettiği iddiasıyla Ali Ağaoğlu...

Not: Mutlaka bu davalarda Orhan Hoca’nın görüp de bizim göremediğimiz dava açılacak durumlar vardır. Umarım birisi ona her şeyi bu kadar kafasına takmaması gerektiğini hatırlatır.

Yazarın Tüm Yazıları