Başakşehir mi, Osmanlı Stadı mı?

Güncelleme Tarihi:

Başakşehir mi, Osmanlı Stadı mı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2014 15:07

Spor Toto Süper Lig'de Sivasspor'u 3-2 mağlup eden Beşiktaş, Ankara'da yaşanan maç atmosferinden de oldukça memnun kaldı.Siyah beyazlı teknik heyet ve futbolcular Osmanlıspor Stadı'na övgüler yağdırırken, Ankara ekibi kurucularından Osman Gökçek, Beşiktaş'ı sezonun geri kalanında da misafir edebileceklerini söyledi.

Haberin Devamı

YÖNETİM FUTBOLCULARA SORACAK

Sivasspor galibiyetiyle liderlik koltuğundaki yerini koruyan Beşiktaş, Ankara'daki maç atmosferinden de oldukça memnun kalmış gözüküyor. Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Slaven Bilic, Osmanlıspor Stadı'nda oynamaktan büyük keyif aldıklarını belirtirken, taraftar desteğinin kendileri için çok önemli olduğunu vurguladı. Maçın yıldızı Demba Ba da kendilerini misafir eden Osmanlıspor'a teşekkür ederken, tecrübeli yıldız Atiba oynadıkları futbolda iyi zeminin de etkisi olduğunu söyledi.

Ankara'dan mutlu şekilde dönen siyah beyazlılara bir güzel haber de Osmanlıspor Kurucularından Ahmet Gökçek'ten geldi. "Beşiktaş'ın Ankara'da adeta kendi evindeymiş gibi'' oynadığını belirten Ahmet Gökçek, siyah beyazlıları diğer maçlarda da Osmanlı Stadı'nda keyifle ağırlayabileceklerini ifade etti. Maçın burada oynanması Osmanlı Stadı'nın tanıtımı açısından da çok önemli diyen Gökçek Ankaralı sporseverlerin Beşiktaş'ı Osmanlı Stadı'nda görmek istediğini belirtti. Tüm bu gelişmeler doğrultusunda ise gözler Beşiktaş yönetimine çevrilmiş durumda.Derbi ve Avrupa Kupası maçlarını Olimpiyat Stadı'nda oynayacak siyah beyazlılar Kasımpaşa ve Akhisar maçları için Başakşehir'den de davet almıştı. Beşiktaş yönetiminin bu haftaiçi toplanarak iç saha maçlarını nerede oynayacakları konusunda kesin bir karar alacağı öğrenildi. Bu arada siyah beyazlı yönetimin futbolculara Osmanlı Stadı ile ilgili düşüncelerini sorarak karar verecği belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!