Nolan Smith: Havluyu Ergin Ataman'a atmadım

Güncelleme Tarihi:

Nolan Smith: Havluyu Ergin Atamana atmadım
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2014 15:02

Banvit maçında koç Ergin Ataman'a havlu fırlattığı gerekçesiyle kadro dışı bırakılan Nolan Smith, "Ben havluyu koça değil yere attım ama koça atmışım gibi gözüktü. Özür dilerim" dedi.

Haberin Devamı

Banvit maçının ilk yarısında oyundan alındıktan sonra koç Ergin Ataman'a havlu fırlattığı gerekçesiyle kadro dışı bırakılan Galatasaray Liv Hospital'ın ABD'li oyuncusu Nolan Smith kendini savundu. Olayla ilgili olarak kişisel Twitter hesabı üzerinden açıklama yapan Smith, Ataman'a havlu atmadığını ifade etti ve özür diledi. Basketfaul'un haberine göre Smith, şu ifadeleri kullandı:

"Galatasaray camiasından ve taraftarlardan özür dilemek istiyorum. Oyuna olan tutkum kızgınlığımla birleşince yere havlu attım. Bu havluyu koça atmışım gibi gözüktü ama beni tanıyan herkes böyle bir şey yapmayacağımı bilir. Böyle gözükmüş olması nedeniyle yine özür dilerim. İşin aslı, asla havlu atmamam gerekliliğidir. Ne kadar kızgın olsam da bu bir profesyonelin yapmaması gereken bir hareketti. Davranışımın tüm sorumluluğunu üzerime alıyorum."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!