Heykelini dikerim

Güncelleme Tarihi:

Heykelini dikerim
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2014 01:16

Melih Gökçek’in “AKM spor alanı olsun” önerisine, Gençlerbirliği Kulüp Başkanı İlhan Cavcav’dan destek geldi.

Haberin Devamı

Atatürk Kültür Merkezi’nin (AKM) geleceğiyle ilgili yapılan toplantıda Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in “Spor alanı olsun” önerisine, Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav’dan tam destek geldi.
Cavcav, kendisi gibi Gökçek’in de tecrübeli bir Başkan olduğunu vurgulayıp, Gökçek’in, 19 Mayıs Spor Kompleksi ve içinde AKM ve Hipodrom’u barındıran geniş araziyi, aradaki bulvar trafiğinin yerin altına alınıp büyük bir spor merkezi olarak düzenlenmesi önerisini çok yerinde bulduğunu söyledi.

ANKARA SPORU CANLANIR

“Sayın Gökçek AKM’nin olduğu alana, stadyumu yapsın, heykelini yaptırır, kapısına dikerim” diyen Cavcav, şöyle konuştu:
“36 yıldır başkanım. 80 yıldır bu şehirde yaşıyorum. 10 yaşımdan beri de 19 Mayıs Stadı’nda maç izlerim. Bana ‘yeni stadyum nerede yapılsın?’ diye sorsalar, ben de tereddütsüz sayın Gökçek’in işaret ettiği bölgeyi söylerim. Melih Gökçek, siyasette çok tecrübeli bir isim. Belediye başkanı olarak hem şehri hem futbolu yakından tanıyor. 21 yıldır görevini yürüten bir insanın görüşüne saygı duyulması gerektiğini düşünüyorum. İkimiz de başkanız. O, şehri yönetiyor, ben de bir futbol kulübünü. İkimiz de aynı şeyi söylüyorsak bir nedeni var. Burası stadyum ve spor merkezi için en uygun yer, çünkü şehrin ortası. AKM’nin yeni bir stadyumu da içerecek bir spor merkezi haline getirilmesi, Melih Gökçek’in Ankaralılara hediyesi olur. Stadyum ve spor alanı, şehrin merkezinde olmalı. Mamak, Keçiören, Etlik, Çankaya ve diğer semtlerde oturan herkes kolayca ulaşabilmeli. İsteyen arabasıyl, isteyen metro ya da banliyö treniyle gelebilmeli. Bu proje Ankara’da sporu canlandırır. Bütün şehri oraya çeker. Başkan ile aynı düşüncede olmamız, Ankara’da futbolun ve Gençlerbirliği’nin geleceği konusunda bana ümit verdi.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!