3 yaşındaki oğlunu döverek öldürüp çöplüğe gömdüğü iddia edilen baba serbest bırakıldı

Güncelleme Tarihi:

3 yaşındaki oğlunu döverek öldürüp çöplüğe gömdüğü iddia edilen baba serbest bırakıldı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2014 14:21

İSTANBUL Bağcılar’da oturan ve hurdacılık yapan 37 yaşındaki O.K.’nın, 3 yaşındaki oğlu İzzet K.’yı döverek öldürdükten sonra alüminyum folyoya sararak çantaya koyup 2 gün balkonda beklettiği; ardından da taşındıkları Bursa’da hafriyat döküm alanına gömdüğü iddia edildi. O.K., evden kaçan eşinin ihbarı üzerine Yalova’da yakalandı. Yapılan aramalarda ceset bulunamadı. Bugün adliyeye sevkedilen O.K. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Haberin Devamı

İstanbul Bağcılar’daki olay, iddiaya göre 11 Ekim’de meydana geldi. Hurdacılık yapan evli 5 çocuk babası O.K., oğlu İzzet K.’yı evinde döverek öldürdü. O.K., iddiaya göre çocuğun cesedini önce alüminyum folyoya sardı, ardından da bir çantaya koyarak evinin balkonunda bekletti. İki gün sonra eşyalarını satan aile, İstanbul’dan kiraladıkları otomobille, Bursa Orhangazi’deki önceden tanıştıkları Romanların yaşadığı mahalleye geldi.

POŞETE KOYUP HAFRİYAT ALANINA GÖMDÜ

Orhangazi’de eşi ve çocuğunun cesediyle birlikte ilçede artık kullanılmayan hafriyat döküm sahasına gelerek keşif yapdığı ileri sürülen O.K. kendilerini gören bir demir toplayıcısına da, "hurdacı olduğunu ve demir var mı" diye bakmaya geldiğini söyledi. Bu sırada oğlunun cesedinin olduğu çantayı döküm sahası dışında sakladığı iddia edilen baba, bir süre sonra geri gelip, folyoya sarılı cesedi çantadan çıkartıp çevreden bulduğu bir poşete koyarak döküm sahasında gömdü.

Haberin Devamı

KAÇAN EŞİ İHBAR ETTİ

İddia O.K.’nin eşi F.K.’nin kocasının yanından kaçıp polise sığınması sonucu ortaya çıktı. Bunun üzerine Bursa Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri, telefonla aradıkları O.K.’ya evden kaçan eşinin yanlarında olduğunu ve kendisine teslim etmek istediklerini söylediler. Polis, yerini öğrenidiği O.K.’yı Yalova’da yakaladı.

Emniyet Müdürlüğü’ndeki ifadesinde suçunu kabul ettiği iddia edilen O.K. daha sonra eşiyle birlikte Orhangazi’de harfiyatların döküldüğü yerde ceset arama çalışmalarına katıldı. Polise arama çalışmalarında Orhangazi Belediyesi’nin çalışanları da yardım etti. Ekipler, Pazar gününden beri sürdükleri arama çalışmalarında, babası tarafından öldürüldüğü iddia edilen 3 yaşındaki çocuğun cesedine ulaşamadı.

Ardından Bursa’ya getirilen O.K. bugün öğleden sonra adam öldürmek suçundan adliyeye çıkartıldı. Nöbetci mahkemede suçunu kabul etmeyen O.K., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Orhangazi’deki harfiyat sahasındaki ceset arama çalışmaları ise sürdürülüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!