İzmir’in artık T-Bone Steak’ı var

Güncelleme Tarihi:

İzmir’in artık T-Bone Steak’ı var
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2014 13:55

İZMİR’de ‘T-Bone Steak’ yemek isteyenler için Güzelbahçe’de Pirzola House hizmete başladı.

Haberin Devamı

Hakan Oğuzer ile Ali Gönlügür’ün ortaklığında açılan mekanda, dananın sadece sırt kısmından çıkarılan Dallas, Kobe, bonfile ve New York steak olarak da adlandırılan T-Bone Steak özel t-bone dolabında 28 gün Himalaya tuzuyla bekletiliyor. Bu sayede de etin suyu içine hapsedilerek pişirme aşamasında lezzetin kaybolması önleniyor. Döküm mangallarda kömür ateşinde 2-3 dakika pişirilerek servis edilen t-bone steak İzmir’de ilk kez Pirzola House’da et ve mangal sevenlere sunulmak üzere sahiplerini bekliyor. Etler Balıkesir’de özel besi çiftliğinden haftalık temin ediliyor ve et seçimi bizzat uzman kasap tarafından seçiliyor. Kilo ile satışa sunulan eti, masanızın yanı başındaki özel döküm mangallarda kendi isteğinize göre pişirebileceğiniz gibi deneyimli ustalara da emanet edebilirsiniz. Seçkin et ızgara lezzetlerinin yanı sıra 70 çeşit özel meze ve 10 çeşit tatlıdan oluşan menüsüyle de hayli iddialı.

Haberin Devamı


Temizlik ve hijyenden ENDIŞE DUYMA

Uzun yıllar sağlık sektöründe çalışan Hakan Oğuzer, deneyimlerini şimdi de Pirzola House’a aktardığını dile getirerek, “Sadece görüntüde değil, hijyen konusunda hayli titiz davranıyoruz. Tüm çalışanların hepatit aşısı ve tüm portör taramaları tamamlandı. Eldivensiz ve bonesiz tek bir sebze yıkanmasına bile izin vermiyoruz. Konuklarımızın temizlik ve hijyenden endişe duymadan bu lezzetlerin tadını çıkarmasını istiyoruz. Evimizde nasıl içimiz rahat oturuyorsak sofraya, Pirzola House’da da konuklarımızın, aynı güveni duymalarını sağlamak öncelikli amacımız” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!