Beşiktaş'tan transfer bombası

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaştan transfer bombası
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2014 12:27

Beşiktaş’ın yeni sağ beki Martin Linnes olacak. NTVSpor yorumcusu Güntekin Onay, dün akşam %100 Futbol programında siyah beyazlıların Norveç’in Molde takımında forma giyen Linnes ile anlaştığını söyledi.

Haberin Devamı

23 yaşındaki sağ bek ile Beşiktaş sezon başında da anlaşmaya çalışmış ama şartlar oluşmamıştı. Norveç Milli Takımı’nın da formasını giyen Linnes, devre arası transferde siyah beyazlı formayı giyecek.
Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, sezon başında Serdar Kurtuluş’tan istediği verimi alamayınca Necip ve hatta sol bek İsmail Köybaşı’nı da bu bölgede kullanmıştı. Ancak Hırvat hoca son haftalarda yeniden Serdar’a dönmüştü. İlk dönemlere göre daha iyi bir performans ortaya koyan Serdar, dün oynanan Sivasspor maçında sakatlanıp oyundan çıktı. Serdar’ın sakatlığının ciddiyeti bugün belli olacak.

Beşiktaştan transfer bombası

Haberin Devamı

MARTIN LINNES KİMDİR?

Norveç'in Molde takımında forma giyen Linnes, son bir yıl içinde gösterdiği yüksek performansla birçok Avrupa kulübünün transfer listesinde yer alıyor. 23 yaşında ve 1.77 metre boyundaki Norveçli futbolcu, geleceğin yıldız adayları arasında gösteriliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!