Evren Can Gündüz: Sonuçta üniversiteye kapak attım

Güncelleme Tarihi:

Evren Can Gündüz: Sonuçta üniversiteye kapak attım
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2014 12:15

Vapurda müzik yapan Evren Can Gündüz, bu yıl üniversiteyi kazanmış. İlk yılında lise yorgunluğunu atmak için yabancı dil sınavından bilerek kalan Evren, kendini müziğe adamış, “Nasıl olsa üniversiteye kapağı attım, dört yıla mühendis çıkacağım” diyor.

Haberin Devamı

Kadıköy’den Beşiktaş’a giden vapur sessizdi. Sadece Michael Buble’ın L.O.V.E. parçasını gitarla ve tefiyle çalıp, muhteşem bir İngilizceyle söyleyen birinin sesi geliyordu. Bu müzik ziyafetini sunanın adı Evren Can Gündüz. 1996 doğumlu. İstanbullu. İstanbul Üniversitesi Su Ürüneri Mühendisliği öğrencisi. Ancak şu an hazırlık sınıfında. Bir yandan basketbol oynuyor, okulun spor kulübü seçmelerinin sonucunu bekliyor.

'YETENEĞİMİ O AN ANLADI'
Ancak asıl tutkusu müzik. Müziğe ilkokulda piyano dersleri alarak başlamış. Ortaokulda hem koro da hem de orkestrada yer almış. Yedinci sınıfta arkadaşlarına özenerek gitar çalmayı öğrenmiş kendi kendine. Babası eski gitaristlerden Asım Can Gündüz, Evren’in yeteneğini 8’inci sınıfın sonunda keşfetmiş: “Babam bana bir elektro gitar hediye etti. Üstünde ismim yazıyordu, gövdesini özel yaptırmış. Çok heyecanlandım. Bir gün Jimi Hendrix’ten Little Wing’i çaldım babama. O an gerçekten anladı yeteneğimi. Her şey ondan sonra başladı. Birlikte “Vay be” diye bir parça yazdık. Sonra kaydettik ve single olarak, iki yıl önce Kral Pop’ta yayınlandı.”

Haberin Devamı

HABERİN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN....

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!