Reaksiyon dizisi 5. bölüm: Oğuz ve Zeynep ayrılır

Güncelleme Tarihi:

Reaksiyon dizisi 5. bölüm: Oğuz ve Zeynep ayrılır
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2014 11:21

Gizli görevler ve dönen kirli oyunlar.. İşte Erdal Beşikçioğlu'nun son dizisi Reaksiyon'un 5. bölüm fragmanı. Star TV ekranlarında yayınlanan Reaksiyon bu akşam 5. bölümü ile saat 20.30'da Star TV’de olacak.

Haberin Devamı

Yavuz Arslan’ı Serdar ile yüzleşmeye götüren Oğuz ummadığı bir olayla karşılaşır. Her ne kadar Yavuz’un kafasına silah dayayacak cesarette de bulunda, Tekin’in kendisine ihanetini hesap edemez. Ferhat elleriyle Serdar’ı teslim alır hem de bunu yaparken Tayfun’u ölüme bile göndermeyi göze almıştır. Tekin artık eskisi gibi değildir. Kız kardeşinin görüntüleri kullanılarak kendisine şantaj yapılmıştır.

AYRILIK MESAJI

Darbe üstüne darbe yiyen Oğuz en son Zeynep’ten gördüğü muamele karşısında afallar. Oğuz, Zeynep’ten bir daha onu görmek istemediğini duyar. Bu esnada Duygu, Zeynep’e kurulan kumpastan sorumlu olan kişinin Çetin olduğunu uygun bir zamanda söylemek için beklemektedir. Reaksiyon yeni bölümüyle 20 Ekim Pazartesi saat 20.30’da ekrana gelecek.

Haberin Devamı

Star TV’nin yüksek bütçeli yapımı Reaksiyon son bölümünde Total’de 16. AB grubunda ise 9. Olduç Beklenen etkiyi yaratamayan dizi reytinglerde geriye düştü. Bu yüzden hayranları Reaksiyon dizisinin erken final yapabileceğinden korkuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!