Demba Ba uçurdu! Beşiktaş Sivasspor maçı özeti

Güncelleme Tarihi:

Demba Ba uçurdu Beşiktaş Sivasspor maçı özeti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2014 09:51

Süper Lig'in 6. haftasında Beşiktaş, Sivasspor karşısında müthiş bir futbol çıkarttı. Denba Ba'nın yıldızlaştığı maçta kartallar 3-2 galip gelmeyi bildi.

Haberin Devamı

Süper Lig’in 6. Haftasında Beşiktaş, Sivasspor’u kendi sahasında konuk etti. İstanbul’da stat bulamayan siyah beyazlılar, Ankara Asaş Stadı ile anlaşmıştı. Dün gece ilk kez yeni yuvasında maça çıkan Beşiktaş’ı, taraftarları yalnız bırakmadı. Sanılanın aksine siyah beyazlılar tribünleri doldurdu.


Hem taraftar hem takımın istekli oynadığı maçta, kartallar oldukça hızlı kontrataklarla Sivasspor cephesinde tehlikeli olsa da bir türlü son vuruşları yapamadı. Sağ ve sol kanatlardan geliştirilen atakların sonucunu bir türlü göremeyen Beşiktaş’a, Sivasspor 40. dakikada Da Costa ceza sahası dışından bulduğu golle cevap verdi. Gol, taraftarı üzmeyip aksine daha da alevlendirdi. İlk yarı 1-0 deplasman takımının üstünlüğüyle sona erdi.

BEŞİKTAŞ SİVASSPOR MAÇI GENİŞ ÖZETİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

2. yarıda kara kartallar, ilk yarıdaki tempoyla maça başladı. Henüz 47. Dakikada, Veli mutlak golü kaçırdı. Beşiktaş, maçın başından beri yaptığı atakların meyvesini, 58. Dakikada Demba Ba ile buldu. Senegalli yıldız, ceza sahası içinde topu ağlara yolladı. Durumu eşitleyen siyah beyazlılar, ataklarını daha da hızlandırdı. 65. Dakikada Senegalli yıldız tekrar sahneye çıktı ve Beşiktaş’ı öne geçiren golü attı. Golle iyice motive olan Bilic’in öğrencileri,ataklarını sürdürmeye devam etti.

Haberin Devamı

Ancak 74. Dakikada Sivasspor’un yıldızı Hakan, ceza sahasında karambol içerisinde topa vurmayı başardı ve “maç bitmedi” dedi: 2-2.
Beraberlik golünden sonra iyice bastıran siyah beyazlılar maçın noktasını 79. Dakikada, Demba Ba’nın müthiş asisti ve Olcay’ın düzgün şutuyla buldu. Maç 3-2 sona erdi. Kartallar, bu galibiyetle birlikte Süper Lig’de liderliği Galatasaray’dan geri aldı.

BAKMADAN GEÇME!