Türk muzu alsalar hâlâ evdeydiler

Güncelleme Tarihi:

Türk muzu alsalar hâlâ evdeydiler
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2014 09:45

İngiltere’nin başkenti Londra’da bir aile, süpermarketten aldıkları muzların arasından ölümcül bir örümcek çıkınca evlerini terk etmek zorunda kaldı.

Haberin Devamı

Soyadlarını basına açıklamak istemeyen Tim ve Lisa çifti, popüler süpermarket zinciri Waitrose’un evlerine teslim ettiği muzların arasında oldukça büyük, egzotik görünümlü bir örümcek buldu.

Bir fotoğrafını çekmeyi başardıkları örümceği internette araştırınca son derece zehirli ‘Brezilya Gezgin Örümceği’yle karşı karşıya olduklarını anlayan çift, ne yapacaklarını şaşırdılar.

LAKABI ‘KATİL’

Anavatanı güney Amerika’da ‘Katil’ rumuzuyla anılan örümceği bir kaseyle hapsetmeyi de başaramayan aile önce evlerini terketti sonra da süpermarkete haber verdi.
Waitrose yetkililerinin eve gönderdiği örümcek uzmanı hem örümceği yakaladı hem de örümceğin muzların arasına bıraktığı yüzlerce yumurtayı temizledi. Waitrose ise, gelecekte benzer bir vakanın yaşanmaması için muz satışı yapan şirketlerle görüşmelere başladıklarını açıkladı.

Türk muzu alsalar hâlâ evdeydiler

Haberin Devamı

İKİ SAATTE ÖLDÜRÜYOR

Brezilya Gezgin Örümceği, ısırdığı kişiyi iki saat içinde öldürebiliyor. Yetişkin bir örümceğin ısırığında 225 fareyi öldürmeye yetecek zehir bulunuyor. 1926’dan bu yana 14 kişi bu örümcek yüzünden ölmüş. Bu tür örümceklerin bacak açıklıkları 15 santimetreye kadar ulaşabiliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!