ESPN: Fenerbahçe'yi Pepe yaktı

Güncelleme Tarihi:

ESPN: Fenerbahçeyi Pepe yaktı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2014 08:48

Dünyaca ünlü ESPN, Galatasarayıl Dzemaili'nin sırtına tekme atarak kırmızı kart gören Fenerbahçeli Bruno Alves'in bu hareketinin sorumlusunun Real Madridli Pepe olduğunu iddia etti.

Haberin Devamı

Milliyet'in haberine göre; Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan derbiye yer ayıran ESPN, Bruno Alves’in kırmızı kart pozisyonuna farklı bir değerlendirme yaptı.

Maç hakkında yapılan haberin altına Alves’in pozisyonunu özel olarak veren site, 32 yaşındaki futbolcunun daha önce Porto’da ve şu anda da Portekiz Milli Takımı’nda Pepe ile savunmada partner olduğunu ve Pepe tarzı hareketler göstererek takım arkadaşından etkilendiğini ima etti.

ESPN: Fenerbahçeyi Pepe yaktı

PEPE'NİN VUKUATLARINDAN BİRKAÇI

1. GETAFE'Lİ JAVIER CASQUERO'YA MEYDAN DAYAĞI ATTI (NİSAN 2009)
Bernabeu'da oynanan maçın son anlarında Casquero, penaltı almak üzereydi. Ceza sahası içinde rakibine dirsek atan Pepe, hızını alamadı ve yeren düşen Casquero'yu tekmelemeye başladı. Bu olay yüzünden 10 maç ceza aldı.

Haberin Devamı

ESPN: Fenerbahçeyi Pepe yaktı


2. EL CLASICO'YU SAVAŞ MEYDANINA ÇEVİRDİ (NİSAN 2011)
Dani Alves'e çok sert bir biçimde girdi, Messi'nin yüzüne tekme attı, Andres Iniesta'yı tokatladı ve Mestalla'daki Kral Kupası zaferinden sonra Barça taraftarlarına doğru tahrik edici hareketlerde bulundu.

ESPN: Fenerbahçeyi Pepe yaktı

3.LEVANTE'Lİ XAVI TORRES'İ TEKMELEMEDİ (EYLÜL 2011)
Levante'li orta saha oyuncusu Xavi Torres'i tekmeledi ve tekmelerine yere düştüğünde de devam etti.

ESPN: Fenerbahçeyi Pepe yaktı

4. MESSI'Yİ ÖNCE İTTİ, SONRA ELİNE BASTI
Callejon'la Messi'nin girdiği tartışmaya müdahale eden Pepe, Messi'yi önce itti, ardından yere düşünce de eline bastı. Ayrıca daha sonra yüzünü tutarak kendini yere attı.

ESPN: Fenerbahçeyi Pepe yaktı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!