Yağmurla gelen zafer

OYNANAN son Karabük maçından sonra Vahid Hoca futbolcuları ciddi anlamda uyarmış olacak ki, bordo mavililer diğer maçlara oranla daha istekli oynadı.

Haberin Devamı

Yakaladığı net gol pozisyonları kaleci Nihat çıkarmamış olsa ya da son vuruştaki beceriksizlik olmasa Trabzon oyunu ilk yarıda bitirirdi.
Galibiyete hasret kalan Trabzonspor, ligimizin güçlü ekibi olan Mersin İdman Yurdu galibiyeti ile birlikte, üzerindeki karabulutları da dağıtmış oldu ve bu galibiyetle büyük bir moral kazanıldı.

MERSİN 1 PUANA GELMİŞ

MAÇ boyunca sürekli defans yaparak, rakibinin üzerine gelmesini sağlayan Mersinli oyuncuların davetlerini geri çevirmeyen usta isimlere sahip olan Trabzon haklı bir galibiyet alırken, çıkışın müjdesini de vermiş oldu...
Ilk yari Waris çok net bir kafa vuruşunda Mersin kalecisi Nihat’ı aşamadı.

STOPERLER İŞ BAŞINDA

BU maçta görüldü kì Trabzonspor’da duran topları iyi kullanan oyuncu var bu da Mehmet Ekici... Bu kornerlerin ilkinde Belkalem skoru değiştirirken oynadığı futbolla da galibiyetin mimarıydı. Taraftarın beklentisi güzel futbol ve galibiyettir. Ama güzel futbol her zaman galibiyet getirmez. Fakat kendinden emin ve özgüveni yerinde olan futbolcu topluluğun varsa o zaman hem güzel futbol hem de galibiyet kaçınılmaz oluyor.
Vederson’un Serdar’a yaptığı hareketin net kırmızı kart olduğunu Vederson da biliyordu. Ve Mersin’in 10 kişi kalması Fırtına’yı rahatlattı.
Son olarak Mustafa Akbaş’ın şanssız bir şekilde sakatlanması güzel futbolun en kötü görüntüsüydü. Umarım ciddi bir sakatlık olmamıştır ve Mustafa en kısa zamanda tekrar sahalara döner.

Yazarın Tüm Yazıları