Volkan'ı cezalandırmaya devam edeceğim

Güncelleme Tarihi:

Volkanı cezalandırmaya devam edeceğim
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2014 22:33

Galatasaray’ın derbi kahramanı olan Hollandalı soyunma odasında, “Onu cezalandırmaya devam edeceğim. Saygı görmeyi hak ettiğimizi Volkan’a her maçta göstereceğim” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

VOLKAN Demirel’i bir sağ, bir de sol köşeden avladı, 91. dakikada zaferi kutladı. G.Saray’ın elde ettiği 2-1’lik galibiyetin mimarı Sneijder, soyunma odasında coşku dolu anlarda F.Bahçe kalecisi Volkan’a seslendi. Hollandalı, arkadaşlarından büyük ilgi görüp, tebrikleri kabul etti. Önce kaptan Selçuk, Melo ve daha sonra tüm takım Sneijder’i kutladı. Hatta sevinçten herkes Sneijder’in soyunma odasında üzerine atladı. İşte bu anlarda Hollandalı bir haykırışa imza attı.

“BÜYÜKLÜĞÜMÜZÜ KABUL ETMELİ”

süper Kupa maçında Melo ve G.Saray’ı hedef alan açıklamalar yapıp, aşırı bir sevinç gösteren Volkan’ın yaptıklarını unutmayan Wesley, başarılı kaleciye G.Saray soyunma odasından seslenip gollere devam edeceğini söyledi. Sneijder, şu sözleri sarf etti: “Volkan’ı cezalandırmaya devam edeceğim. Bize daha fazla saygı duymak zorundalar. Bunu hak ettiğimizi her maçta ona göstereceğim. Galatasaray’ın büyüklüğünü kabul edip saygılı olmak zorundalar.”

BAŞKAN DA TEBRİK ETTİ

Haberin Devamı

Daha sonra arkadaşları ile galibiyeti doyasıya kutlamaya devam eden Sneijder’i, Ünal Aysal da telefon ile arayarak tebrik etti. Aysal, tecrübeli futbolcuyu attığı 2 gol nedeniyle kutlarken, daha sonra tüm takımı tebrik ettiğini de Hollandalı yıldıza iletti. Öte yandan Sneijder’ın Volkan’ı sağ köşeden avladığı mesafe 26 metre iken, topun hızı 104 kilometreydi. İkinci golde Sneijder 22 metreden golü buldu, topun hızının 109 kilometre olduğu açıklandı.

Soyunma odasında derbi pastası

FENERBAHÇE galibiyeti sonrasında Galatasaray soyunma odasında pasta kesildi. Sarı kırmızılı futbolcular ve teknik heyet Florya’nın başarılı idarecisi Cenk Ergün’ün doğum gününü Fenerbahçe maçının ardından kutladı. Derbi gecesi 40.yaşına giren Ergün, geçtiğimiz günlerde sportif direktörlük görevine getirilmişti.

MELO SORDU: Volkan ve Emre iyi mi?

G.SARAY’ın derbi zaferinde büyük payı bulunan Melo, maç sonu dostça bir merak içindeydi. Brezilyalı, soyunma odası koridorunda gördüğü F.Bahçe eşofmanlı bir kulüp yetkilisine sakatlanan Emre ve Volkan’ın durumunu sordu. Daha önce Fenerbahçeli iki yıldız ile olaylar yaşayan Melo, “Volkan ve Emre iyi mi? Umarım sakatlıkları önemli değildir. Geçmiş olsun dileklerimi iletin” dedi.


‘Sneijder çözdü’

Haberin Devamı

İSPANYOL Marca Gazetesi derbiye dair, “Zorlu maçı Sneijder’in müthiş golleri çözdü” diye yazdı.

‘Hocasını rahatlattı’

SKY Sport TV, derbiyle alakalı, “Zor günler yaşayan Prandelli, Sneijder sayesinde rahatladı” dedi.

‘Kahraman Sneijder’

SNEIJDER’in ülkesi Hollanda’da başarılı oyuncu ile ilgili ‘kahraman’ yorumları yapıldı.

‘Varlığına şükretmeli’

İTALYAN medyası, “Prandelli, Wesley Sneijder’in varlığına şükretmeli” ifadelerini kullandı.

‘Zirveye taşıdı’

BBC’nin internet sitesi maçı, “Sneijder’in golleri G.Saray’ı zirveye taşıdı” şeklinde yorumladı.


Sneijder’in golleri Arıboğan’a yaradı

GALATASARAY İcra Kurulu Başkanı, 2-1’lik Fenerbahçe galibiyeti sonrasında hiç beklemediği bir tablo ile karşılaştı. Maç bitiminde protokol tribününde birçok isim Sneijder’ın transferinde başrolde bulunup Hollandalı yıldızın G.Saray’a gelmesinde büyük emeği bulunan Lutfi Arıboğan’ı tebrik etti.

Haberin Devamı


HERKESiN AYAĞI YERE BASSIN!

DERBİNİN devre arasında Galatasaray’ı Olcan Adın, “Herkes taşın altına elini soksun” diyerek motive etti. Prandelli ise, “Bu maçı alacağınıza eminim” dedi. 90 dakika bitimi İtalyan teknik adam, takımına rehavet uyarısı yaptı. İtalyan hoca oyuncularını kutlayıp, “Çarşamba önemli bir maçımız var. Herkesin ayağı yere basmalı. Artık Dortmund’a konsantre olmalıyız. Hata istemiyorum yoksa affetmem” diyerek oyuncularını şaşırttı.


Futbol şubesiyle ben ilgileneceğim

G.SARAY başkan adayı Alp Yalman, “Seçildiğim taktirde kulübün en önemli şubesi futbol ile direkt ben ilgileneceğim. Bunu tecrübelerime dayanarak söylüyorum” şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!