Yetiş Ayşe

Haberin Devamı

7,5 YAŞINDA BİR ÇOCUĞU YÜRÜTÜP BİRLİKTE MUCİZE YARATABİLİR MİYİZ?

Ayşe Hanım merhaba,

Babasının hazırladığı mail;
Merhabalar ismim G.
Asgari ücretle özel bir firmada servis elamanı olarak çalışmaktayım. 7 yaşında bedensel engelli bir oğlum var. Yedi yıldır tüm uğraşlarımıza rağmen herhangi bir çözüm üretemediğimiz anda İstanbul’da dr … ile tanıştık. Oğlumuzu muayene ettikten sonra bizlere umutlandırıcı şeyler söyledi ve bir an önce fazla vakit kaybetmeden ameliyat gerektiğini ancak ameliyatı …. Kozyatağı hastanesinde yaptığını ve masraflı bir ameliyat olacağını iletti.
Yapacağı ameliyatın (omuriliğine takılacak …pompasının 15000 dolar … testinin 6000 TL hastane de 14000 TL )
Olacağını ayrıca 3 ay boyunca yoğun fizik tedavi olması gerektiğini söyledi.
Sizden ricam ya masraflar için ya da hastane yönetimi ile görüşüp ücretsiz yapılmasını sağlayabilmeniz; umarım derdimize bir çare olursunuz.
Anlayışınız için teşekkür ederim, yardımlarınız bizim için hayati öneme sahiptir. Saygılarımla.

Haberin Devamı

Benim detaylı mailim de aşağıdadır, lütfen ilgilenin çok teşekkür ederim. Bu arada benim hiçbir amacım yok tek derdim T.'nın yürümesi, bilgilerinize.
Merve


Merhaba Ayşe Hanım,

Ben sıkı bir takipçinizim ve ilk defa sizden yardım rica ediyorum. Eski iş yerimden G. adında çok efendi evrak işlerinden sorumlu bir arkadaşımızın minik ve zeki oğlu T.; serebral palsi (sp) hastası.
Güzel T.cık doğduğu … hastanesi’nde hastane enfeksiyonu kapıp ardından sarılık oluyor ve bu illet hastalık onu buluyor.
İlk zamanlar rahat gezebilmesi için şirket olarak yardım toplayıp özel sandalyelerinden aldık doktora gösterildi fakat düzeltici bir sonuç alınamadı.
Geçtiğimiz günlerde kozyatağı … hastanesinde prof. … T.'mızı muayene edip … pompası ameliyatı ile yürüme şansının olduğunu söylediğinde fedakar baba G. ve yine fedakar anne S. mutluluktan uçmuşlar ama tabi ki her güzel haberin ardından olduğu gibi bu haberin sonundan da “para” kötü haberi gelmiş.
G. çaresizlikten durumu bilen tüm dostlarını aramaya başlıyor. Bana ulaştığında aklıma ilk siz geldiniz T. için doğan umut ışığı G. ve eşinin sesine yansıdı.

Haberin Devamı

Kozyatağı … Hastanesi: 15.000 cihaz, 6.000 test ücreti, ameliyat parası, 2 aylık ücretli yoğun (haftada 4-5 gün) fizik tedavi (ki devlet sadece ayda 8 seansı karşılamakta) vs derken 60.000 civarında bir borç çıkarmış. Bu parayı karşılamalarına imkân yok. Hastane ikna edilebilir umudunu taşıyoruz (ama biz başaramadık) ya da sizlerin sesinin ulaştığı hayırseverler umudumuz olabilir.

Ankara’daki devlet hastaneleri 16 yaşın altına yapmıyor bir doktor yaparım demiş ancak ne test ne fizik hiçbirini söylememiş hatta gerek yok demiş aile de omurilik ile yapılan ve 14 saat süren bu ameliyat için haliyle güvenemeyip minik T.'nın denek olmasına izin verememiş.

Haberin Devamı

Ayşe Hanım, lütfen ilgilenin inanın ailenin ve biz dostlarının sizden gelecek güzel bir cevaba en azından köşenizde yayınlayıp (YETİŞ AYŞE başlığında özel bir yer ayırabilirseniz harika olur çünkü yardım etmek isteyenler detaya ihtiyaç duyabilir) T. için bir şeyler yapmanıza çok ihtiyacımız var. Mucizeyi birlikte yaratalım lütfen.

T. ve ailesinin fotoğrafları ekte yer almakta, şimdiden teşekkürler...


CEVAP: Sevgili Merve, okur dostlarımdan destek vermek isteyen olursa sizin bilgilerini ona ileteceğim. Kolaylıklar dilerim.



MADDİ YARDIM TALEBİ


Sn. Ayşe Hn.
Size daha önce de yazdım ama ulaşmadığını düşünerek son kez yazıyorum. Ben 36 yaşında evli bir çocuk babasıyım. Nevşehir’de ikamet ediyorum. Kirada oturmaktayım. 3 aydır işsizim. Kendi çabamla birçok yere bu sıkıntımı ilettim. Sizin de bu yardım işlerine vesile olduğunuzu duyunca bir ümit size de yazmak istedim. Zor günler geçirmekteyim ve maddi yardıma ihtiyacım var. Lütfen bu konuda bana yardımcı olun. Şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Cengiz

Haberin Devamı

CEVAP: Sevgili Cengiz, okur dostlarımdan destek vermek isteyen olursa senin bilgilerini ona ileteceğim. Kolaylıklar dilerim.


YETİŞ AYŞE

Biz de yardım etmek istiyoruz, harika işler yapıyorsunuz.
20-25 yaş arası genç bayan kıyafetleri ve orta yaş erkek kıyafetleri var elimizde,
Nereye gönderelim?

Teşekkürler,

Başak

CEVAP: Sevgili Başak, harikasın. Okur dostlarımdan isteyen olursa onun bilgilerini sana ileteceğim. Sevgiler.


BURS TALEPLERİ
Yetiş Ayşe’ye çok fazla burs talebi geldiğinden hepsini tek başlık altında toplayacağız bundan sonra. Okur dostlarımdan burs vermek isteyen olursa talep edenlerin bilgilerini ona ileteceğim. Tüm öğrencilerimize başarılar dilerim.

Haberin Devamı

2.500 LİRA BORÇ PARA

Sevgili Ayşe Aral,

Ben Selçuk Üniversitesi kamu yönetimi bölümü 3. Sınıf öğrencisiyim. Aracılığınızla bana maddi yardımda bulunabilecek birisine ihtiyacım var. 2.500 lira borç para verecek birisi olursa lütfen bana haber verin. İlgilenirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler
Rabia


ÖĞRENCİYİZ EVLİYİZ MADDİ YARDIMA MUHTACIZ ABLA YARDIM

Bartın üniversitesi eğitim fakültesinde öğrenciyiz.
Okulda tanışıp evlendik.
Part time çalışıyorum kyk kredisi alıyorum ancak yetmiyor. Hiçbir kurumdan burs alamadık bize yardım et abla.

Halim


BURS DESTEĞİ

Merhabalar Ayşe Abla. Daha evvel de size mesaj atmıştım ve meleklerinizden biri bana bir iki kere destek oldu. Babam kalp hastası çalışamıyor yıllardır.
Annem rahmetli ve üç kardeş okuyoruz. Evimizin kirasını dahi akrabalarımız karşılıyorlar. Hacettepe'de okuyorum ve son sınıf öğrencisiyim.
Dershaneye gitmem gerekiyor ancak bunu isteyemiyorum bile
çünkü geçinemiyorum. Son sınıfım ve artık çok yoruldum. Kendi çabamla kpss sınavını kazanabileceğime inanıyorum çünkü ailem benden çok şey bekliyor ama yapamamaktan ve onları bir yıl daha sıkıntılarla boğuşmaya bırakmaktan korkuyorum. Benim düzenli bir burs ihtiyacım var.
Destekçilerinize ve tüm yardımseverlere teşekkür ederim.
Kezban


EĞİTİM BURSU

Ayşe Abla merhaba, daha önce de yazmıştım bir burs alıyordum fakat artık alamıyorum.
İzmir’de okuyorum devlet yurdu çıkmadığından özelde kalıyorum mecburen ve 2. Sınıfa geçtim yurt zam yaptı aylık 550 vermem gerekiyor. 5 kişilik oda da kalıyorum ve en ucuz yurt bu. Ancak çok fazla geliyor ailem kendine zor yetiyor yurt parama destek olacak hayırsever birinden burs talep ediyorum. Az çok fark etmez ama lütfen sesimi duyun.
Kübra


BURS YARDIMI

Merhaba ben Salih, geçen sene de yazmıştım ama hiç yardım alamadım … üniversitesi uygulamalı bilimler fakültesinde 3. Sınıfım. Bu sayfaya çok düşündüm ama yapacak bir şey bulamadım, mecbur kaldım. Bu dönem gerçekten ailevi maddi sorunlarımızdan dolayı ailem para harçlık yollayamayacak durumda, neredeyse okuyamayacak dereceye geldim. Devam etmeye çalışıyorum okuluma ama nereye kadar dayanırım, bilmiyorum. 400 TL konaklama kira giderim var. Bana yardımı olabilecek kimse var mı?
Salih


ÖĞRENCİ YARDIMI

Merhaba Ayşe Hanım,
Ben 3. Sınıf üniversitedeyim gerçekten çok zor durumdayım. Zaten maddi sorunlarım olmasa ve ailemin durumu iyi olsa buraya hiç yazmayacağım. Burs başvurularında bulundum bir şey çıkmadı. Hiç olmazsa bana ayda küçük bir destek olacak olan yani kira masrafıma az da olsa katkıda bulunacak olan olursa Allah onun ailesine ve kendisine sağlık sıhhat versin.
Yılmaz

YURT ÜCRETİ

Merhaba ben Sadet,
… Üniversitesi siyaset bilimi ve kamu yönetimi öğrencisiyim bölümümde birinciyim onur belgelerim var. Üç kardeşiz ikimiz şehir dışında üniversite öğrencisiyiz kardeşimiz lise.
Babam bir maaşı ile üç çocuğuna yetişmekte zorlanıyor başka hiç bursum yok aylık 156 TL yurt ücretimi ödemek için burs desteğine ihtiyacım var yardımcı olursanız çok
Mutlu olacağım, yoksa bir dönem okulu dondurmak zorunda kalacağım. Teşekkür ederim şimdiden
Sadet


BURS YARDIMI


Merhaba
Ben İlayda … üniversitesi işletme bölümü öğrencisiyim. Ailevi bağlarımız zayıf olduğu için annemle beraber yaşıyoruz anneme çok fazla yük olmak istemiyorum. Şehir dışında okuduğum için masraflarım oldukça fazla hala
Kitaplarımı alamadım. Her ay 150 TL burs yardımı istiyorum.
İlayda


ACİL BURS İHTİYACI

Ayşe Hanım iyi günler dilerim. Bir komşumun üniversitede okuyan kızı için burs talebini iletmek istiyorum.
Mersin-Silifke İlçesi Taşucu mahallesi’nde … konutlarında oturmakta olan komşum emekli …'in kızı s. Bu öğretim yılında … üniversitesi, iktisadi ve idari bilimler fakültesini kazandı.
Yurt çıkmadığı için birkaç öğrenciyle birlikte evde kalıyorlar. Ailenin aylık tek geliri 1300 TL emekli maaşı. Anne yaz aylarında bulabildiği günlük işlerde çalışıyor. Baba rahatsız olduğu için zaten çalışamıyor.
Ayrıca oturdukları eve 400 TL aylık ödemeleri var. Elektrik, su, telefon ve öğrencinin giderleri de hesaba katıldığında durumun vahameti ortada. Birkaç aylık … ödemesini aksattıklarını biliyorum. Bu durumda …'nin evi geri alma durumu mevcut. Bu nedenle ailenin durumu ekonomik olarak çok kötü. Böyle devam ederse bu başarılı kızımız okulu bırakmak zorunda kalacak. Köşenizde konuyu duyursanız belki bir hayırsever burs konusunda aileye yardımcı olabilir. Yardımlarınızı bu aileye esirgemeyeceğinizden eminim.
Saygılarımla.
Kenan

Merhaba Ayşe Abla,

18 yaşındayım bu sene üniversite sınavına girdim ve kazandım. Ankara’da Yaşıyoruz babam apartman görevlisi benden hariç 2 kardeşim daha okuyor yeme içme giyim yetmiyor haliyle üniversiteye başvurabilmem için harç parası
400 liraya ihtiyacım var
… ‘i kazandım. Yurt parasını falan hiç katmıyorum bile. Babam seni oraya kadar göndermem durumum yok diyor bana Yardım eli uzatacak okurlarınıza sesleniyorum.

Lütfen duyun sesimi.

Rumuz Kübra

Annemin numarasını veriyorum çünkü onunla ortak kullanıyoruz

(Bana kimse dönmedi tekrar yayımlar mısınız?)


KOLUMDAKİ DAMAR KOPTU

Merhaba ben Ali, … üniversitesi’nde yaşlı bakımı bölümünde okuyorum.
Ev kirasını karşılayamadığım için ev arkadaşlarından ayrıldım. Ailem Malatya’da yaşıyor. Babam işçi ve üç çocuk okutuyor. İşe girdim ve masraflarımı karşılayabiliyordum ancak bir kaza sonucu kolumdaki damar koptu. İki ay sonra düzelecek sizden bir seferlik burs yardımı istiyorum.
Ali


BURS İSTİYORUM


Merhaba Ayşe Abla ben Kübra.
Duydum ki herkese yardım elini uzatıyormuşsun. Bu yüzden ben de senden yardım istiyorum. İki sene önce çok talihsiz bir olay yaşadık. Ailemiz dağıldı. Babamın annemi aldattığını öğrendim çok zor olsa da bunu anneme söylemek zorundaydım ve söyledim. Bundan sonra gerçekten çok zor dönemler yaşadım.
Gerek boşanma sureci gerekse babamın bana yönelik tehditleri psikolojimi bozmaya yetti. Zor olsa da bunları
Atlatmayı az da başardım. Biz beş kardeşiz. Ağabeyim ile ben üniversite okuyoruz. İki küçük kardeşim ilköğretimde okuyor. Mahkemede nafaka çıkmasına rağmen babam nafakamızı ödemiyor.
Çok zor durumdayım lütfen yardım edin ikinci öğretimdeyim masraflarımı karşılayamıyorum. Artık nerden kısacağımı bilmiyorum. Gerçekten çok zor durumdayım. Yardım elini uzatmak isteyene duacı olurum şimdiden çok teşekkür ederim Allah’a emanet olun.
Kübra O.

CEVAP: Sevgili Kübra, nafaka konusunu Av. Merve Gürcan’a sordum. Mahkemenin belirlediği nafakayı ödememenin suç teşkil ettiğini söyledi. Bu konuda detaylı bilgi almak istersen merve@mervegurcan.av.tr adresinden kendisine ulaşabilirsin.


DİKİLİ İLKOKULU DİKİLİ KÖYÜ CEYLANPINAR/ŞANLIURFA
Merhaba.
Ben Şanlıurfa'nın Ceylanpınar İlçesine Bağlı Dikili İlkokulu’nda görev yapmaktayım. Okulumuz oldukça eski olduğundan dolayı geçen yıl yıkıldı ve yeni bir okul yapıldı. Şu an okulumuz sadece yapımı tamamlanmış fakat eğitime bir türlü başlanamamış bir okul. Okulumuzun acil olarak ana sınıfı malzemelerine (masa oyuncakları, legolar, tahta bloklar, pelüş oyuncaklar, yapbozlar, bebek ve arabalar, oyuncak müzik aletleri, hikâye kitapları, evcilik köşesi için oyuncak yemek takımı vb. materyaller) ve oluşturacağımız kütüphanemiz için kitaplara ihtiyacımız var.
Bu konuda sizden ve yardımsever arkadaşlarımızdan destek bekliyoruz.
Umarım bizlere yardımcı olursunuz. Eğer isterseniz sınıfların resimlerini de gönderebilirim. Şimdiden her şey için teşekkür ederiz.
Anasınıfı Öğretmeni Pınar Özge Özüm: 0531 514 47 27 pinar_1089@hotmail.com
Yetkili Müdür Hatice Vatan: 0507 608 50 95
Okul sabit telefon numarası: yok
Okul açık adresi: Dikili İlkokulu Dikili Köyü Ceylanpınar/Şanlıurfa
Okul web adresi: http://ceylanpinardikiliilkokulu.meb.k12.tr/


Cemal Ve Zekiye Vatan İlkokulu - Ortaokulu Merkez /Ardahan
Cemal Ve Zekiye Vatan İlkokulu'nda 1.sınıf öğretmeni olarak görev yapmaktayım.
Okulumuzun ilkokul bölümünde 211, ortaokul bölümünde 115 olmak üzere toplam 326 tane öğrencimiz bulunmaktadır. Öğrencilerimize daha verimli bir eğitim- öğretim ortamı sağlayabilmemiz için yardımlarınıza ihtiyaç duymaktayız. İHTİYAÇLARIMIZ-
Öğrencilerimizin seviyesine uygun okuma kitapları, hikâyeler, romanlar, teog hazırlık kaynakları- eğitici materyaller - spor malzemeleri- kırtasiye malzemeleri-
ana sınıf öğrencilerimiz için oyuncaklar - 2 adet projeksiyon cihazı - 3 adet projeksiyon perdesi- bilgisayar (kasa bilgisayar)- 3 adet yazıcı (1 adet renkli yazıcı 2 adet siyah)- ses sistemi
Öğretmen: Mustafa Acar
Okul sabit telefon numarası: 0478 211 37 06
okul açık adresi: Cemal Ve Zekiye Vatan İlkokulu-Ortaokulu Halil Efendi Mahallesi Şehitler Caddesi Ant Sokak No :2 Merkez/Ardahan
Okul web adresi:
1)cemal ve zekiye vatan ilkokulu:http://cemalvezekiyevatanilkokulu.meb.k12.tr/
2)cemal ve zekiye vatan ortaokulu:http://cemalzekiyevatanortaokulu.meb.k12.tr/

Körhasan İlkokulu-Ortaokulu Körhasan Köyü Çifteler/Eskişehir
Merhabalar. İnternette televizyonda ve gazetelerde okullara yardım yapabileceğinizi gördüm. Kısaca kendimi tanıtayım. Adım Selin Oral.
23 yaşımdayım.
Eskişehir Çifteler Körhasan Ortaokulu'nda İngilizce Öğretmeniyim. Okulumuz Eskişehir’de olmasına rağmen merkeze çok uzak bir köyde bulunduğu için fiziki koşullar bakımından çok fazla eksiklikleri mevcut.
Bunların başında kitaplar geliyor. Çocuklarımızın seviyesine uygun yok denecek kadar az kitabımız var.
Okul kütüphanesinin durumu içler acısı. Sınırlı sayıdaki kitapların çoğu öğrencilerimize uygun değil. Okulumuzda sadece 5 öğretmen olduğundan kendi imkânlarımızla yaptıklarımız maalesef yetersiz kalıyor.
Bu yüzden kitaplara ihtiyacımız var yardımcı olursanız minnettar oluruz.
Okulumuzun şu an acil olarak 5, 6, 7 ve 8.sınıf seviyesine uygun hikâye vb okuma kitaplarına ihtiyaçları var. Spesifik olarak belirtme seçeneğine sahipsek 100 temel eserler öncelikli tercihimizdir.
Eksiklerimiz:
projeksiyon, bilgisayar, sınıf panoları, 100 temel eser öncelikli olmak üzere okuma kitapları ve 8. Sınıflar teog sınavlar için test kitabı. İmla kılavuzu, tdk Türkçe sözlük, atasözleri ve deyimler sözlüğü, İngilizce sözlük, tarih ve coğrafya atlası.
1 adet basketbol topu ve voleybol filesi. Ve son olarak resim dersi için boya kalemleri diğer basit kırtasiye masraflarına kadar eksiklerimiz var. Okulumuz mevcudu 35 kişiyle sınırlı olduğu için öğrenci ve velilerle işbirliği yapmakta zorlanıyoruz.
09.30 ve 15.00 arası müdürümüze okul sabit telefon numarasından ulaşabilir onun dışındaki iletişim bilgilerini dün göndermiştim.
Tekrar teşekkürler.
İhtiyaçlarımız:
*100 temel eser öncelikli olmak üzere ilkokul ve ortaokul seviyesinde okuma kitapları
*teog sınavı hazırlık test kitapları, çalışma kitapları
*imla kılavuzu, Tdk türkçe sözlük, atasözleri ve deyimler sözlüğü, Türkçe-İngilizce sözlük
*tarih ve coğrafya atlasları
*beden eğitimi dersi malzemeleri (basketbol ve voleybol topları, voleybol filesi)
*resim derslerimiz resim dersi malzemeleri
*kırtasiye malzemeleri
*projeksiyon
*bilgisayar
*sınıf panoları
İngilizce öğretmeni Selin Oral: 0506 830 21 45 selinoral.1991@gmail.com
Okul Müdürü: Onur Şanlı
Okul sabit telefon numarası: 0222 547 71 12
Okul Açık Adresi: Körhasan İlkokulu-Ortaokulu Körhasan Köyü Çifteler/Eskişehir
Okul web adresi:
1)körhasan ilkokulu: http://ciftelerkorhasanilkokulu.meb.k12.tr/
2)körhasan ortaokulu: http://ciftelerkorhasanortaokulu.meb.k12.tr/


Küptepe İlkokulu-Ortaokulu Siverek/Şanlıurfa Merhaba. Öncelikle ilginiz için çok teşekkür ediyorum. Şanlıurfa Siverek İlçesinde Küptepe Köyünde Fen Bilimleri Öğretmeniyim.
Adım Fatma Yardımcı.
Okulumuzun birçok eksiği var öğretmenler olarak bir kısmını karşıladık ama eksiklerimizi tamamlayamadık. Okulumda fen bilgisi laboratuarı oluşturmak istiyorum. Okulumuzun laboratuar ile ilgili hiçbir malzemesi yok.
Bununla birlikte sosyal bilgiler dersinde kullanabileceğimiz büyük boy haritalarımız bulunmamaktadır.
Temizlik malzemeleri temininde sorun yaşamaktayız.
İHTİYAÇLARIMIZ:
*öğrencilerimizin seviyesine uygun hikâye kitapları.
*kırtasiye malzemeleri, a4 kâğıdı
*beden eğitimi derslerimiz için spor malzemeleri, toplar
*sosyal bilgiler dersimizde kullanılmak üzere büyük boy haritalar, gezegenler levhası, güneş sistemi levhası
*okul laboratuarımızda kullanılmak üzere laboratuar malzemeleri;
ampermetre ampul ( 2,5 v. 0,3 a.) Aralarında açı yapan aynalar atom yerleşim düzeni örnekleri levhası bakır sülfat bakır tel başkalaşım levhası beherglas (100 ml. Cam) bitki ve hayvan hücresi levhası cam boru çukur ayna (f=+10 cm. Çerçeveli) tümsek ayna (f=+10 cm. Çerçeveli)d n a modeli destek çubuğu (ø 10x250 mm.)Dinamometre (1 kg'lık) dolaşım sistemi levhası duyu organları levhası göz duyu organları levhası kulak duyu organları levhası deri duyu organları levhası burun duyu organları levhası dil elektroskop duy insanda döllenmeden doğuma kadar embriyonik gelişim safhaları levhası atom yerleşim düzeni örnekleri levhası fenol ftalein çözeltisi gliserin 100 gr hücre modeli (bitki) ışık prizması (cam)krom nikel tel makara (ikili) mitoz levhası mıknatıs ( u şeklinde ) turnusol kağıdı (kırmızı) turnusol kağıdı (mavi) termometre (çubuk)
Fen ve teknoloji öğretmeni Fatma Yardımcı:
polat--06@hotmail.com
Okul Müdürü Umut Çakmak: 0505 448 36 45
Okul sabit telefon /cep numarası: 0505 448 36 45-0530 696 56 05
Okul açık adresi: Küptepe İlkokulu-Ortaokulu Karacadağ Bucağı Küptepe Köyü Siverek/Şanlıurfa
Okul web adresi: http://kuptepeilkokulu.meb.k12.tr/


Yetiş Ayşe’ye aaral@hurriyet.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Yetiş Ayşe’yle ilgili 1-2 küçük hatırlatma yapmak istiyorum. Yardım etmek isteyen okur dostlarım hangi tarihte yayınlanan, hangi başlıklı ve rumuzlu eposta ile ilgili bilgi istediklerini detaylı yazarlarsa bizim de cevap vermemiz kolaylaşmış olur. (mümkünse linkini de ekleyerek)
Epostanın konu kısmına da “Yetiş Ayşe” yazılmasında yarar var elbette.

Yardım talep edenler de bana eposta gönderirken taleplerinizi daha detaylı yazarsanız yardım olasılıklarını arttırmış olursunuz. Örneğin kıyafet talep ediyorsanız kaç beden giydiğinizi ve boyunuzun uzun ya da kısa olup olmadığını, ne tür kıyafetleri tercih ettiğinizi (spor, kapalı, abiye, takım elbise vs), eklerseniz herkesin işi kolaylaşmış olur.

İsminizin yayınlanmasını istemiyorsanız kendinize bir rumuz seçmenizde de yarar var, gelen taleplerin kime geldiğinin anlaşılabilmesi açısından.

Hangi şehirde olduğunuzu eklemeniz de o şehirdekilerden yardım alma olasılığınızı arttıracaktır.
Epostalarınızı bana gönderirken Yetiş Ayşe konu başlığını yazmayı ve yazınızın yayınlanacağını düşünerek size uygun dille yazmanızı da rica edeceğim.

Son olarak lütfen “bu epostayı sadece sen oku diye yazdım, yayınlama” diyerek yardım talep etmeyin, okur dostlarımın desteği olmadan benim yardım etmem kolay olmuyor.
Kimliğinizi ortaya çıkarmayacak şekilde de kendinizi anlatabilirsiniz.

Epostalar yayına hazırlanırken zaten soyadları ve bazı kişisel bilgileri sansürlüyoruz.

Merak edenler için epostalar daha kolay okunabilmeleri ve anlaşılabilir olmaları için imla hataları ve sair bakımlardan da düzeltilip yayınlanıyor.
Epostalarınıza en geç bir sonraki Yetiş Ayşe yayın gününe kadar cevap vermeye gayret ediyoruz.

Yazarın Tüm Yazıları