Alves'in yaptığını affedemeyiz

Güncelleme Tarihi:

Alvesin yaptığını affedemeyiz
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2014 22:23

Başarılı futbolcunun sorumsuzluk yaptığını düşünen sarı lacivertli oyuncular “Bu ilk defa yaptığı bir şey değil. Defalarca aynı şeyi yaptı. Bu işe artık bir son vermeliyiz” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE, sezonun ilk derbisinde Galatasaray’a 2-1 yenilmesinin hesabını yapmaya başladı. Karşılaşma sonrası sarı lacivertli futbolcuların hedefinde Bruno Alves vardı. Kuyt, Emenike ve diğer oyuncular kendi aralarında konuşurken Portekizli’nin yaptığının affedilmez olduğunu belirttiler ve “Bizi sorumsuzca yalnız bıraktı. Kendisi ile konuşup bu sorumsuzluklarından vazgeçmesi gerektiğini söylemeliyiz. Bu ilk defa yaptığı bir şey değil. Defalarca aynı şeyi yaptı. Bu işe artık bir son vermeliyiz” diyerek tepkilerini dile getirdiler. Fenerbahçeli futbolcular daha sonra bu düşüncelerini tecrübeli futbolcuya da ilettiler.

HOCASINDAN ÖZÜR DiLEDi

Öte yandan Alves karşılaşma sonrası İsmail Kartal’dan özür diledi. Portekizli, soyunma odasında hocasına “O pozisyonda kasıtlı olarak vurmadım. Kötü niyetim yoktu. Nasıl öyle bir şey yaptım hala anlayamıyorum” diyerek pişman olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

iSMAiL KARTAL YANAL’DAN FARK YEDi

F.BAHÇE’de teknik direktörlük koltuğuna oturan İsmail Kartal, ilk 6 haftalık performanslar ışığında sarı lacivertli takımının geçen sezonki teknik adamı Ersun Yanal’ın performansından 5 puan geride kaldı.


iLK 6 HAFTA

YANAL İSTATİSTİK KARTAL
15 PUAN 10
5 GALiBiYET 3
1 MAĞLUBiYET 2
0 BERABERLiK 1
16 GOL 7

Emenike’nin Çakır öfkesi

G.SARAY’a kaybeden F.Bahçe’de Emenike, Cüneyt Çakır’ı arkadaşlarına şikayet etti. Maçın kırılma anının kendisine yapılan penaltının verilmemesi olduğunu belirten Nijeryalı “Rakip 10 kişi kalacak biz de öen geçecektik. Neden bu konuşulmuyor” dedi.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!