Bu adam Türkiye'yi karıştırıyor

Güncelleme Tarihi:

Bu adam Türkiyeyi karıştırıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2014 20:44

Mersin İY Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Trabzonspor Teknik Direktörü Halilhodzic için, "Türkiye'yi karıştırıyor. Her pozisyonda ya sahanın içine giriyor ya da hakeme koşuyor" dedi. Halilhodzic ise, "Ben o şahıstan ders alacak değilim" cevabını verdi.

Haberin Devamı

Trabzonspor'un Mersin İdmanyurdu'nu 3-1 yendiği Süper Lig maçı sonrası iki takımın teknik direktörleri arasında söz düellosu yaşandı. Konuk ekibin çalıştırıcısı Rıza Çalımbay, karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında, rakip teknik adam Vahid Halilhodzic'in maçlardaki davranışlarına dikkat çekti. Vederson'un kırmızı kart gördüğü pozisyon sonrası Halilhodzic'in sahaya girdiğini belirten Çalımbay, "Vederson da kişilikli insandır, gelip kasıtlı şekilde kimseye girmez. Başta teknik direktörleri olmak üzere herkes oyuncumun üzerine geliyor. Teknik direktörleri maalesef Türkiye'yi karıştırıyor. Her pozisyonda ya sahanın içine giriyor ya da hakeme koşuyor. Herşeyden önce o Trabzonspor'un teknik direktörü. Herkese örnek olmak zorunda" dedi.

Haberin Devamı

Daha sonra basın toplantısı düzenleyen Halilhodzic, bir gazetecinin "Rıza Çalımbay sizin için 'Türkiye'yi karıştırıyor. Her pozisyonda ya saha içine giriyor ya da hakemlere koşuyor' şeklindeki açıklamalarını nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusuna şu cevabı verdi:

Bu adam Türkiyeyi karıştırıyor

"HALILHODZIC: O ŞAHISTAN DERS ALACAK DEĞİLİM"
"Ben karşı takımın hocasını tanımıyorum. Bu şekilde konuştuysa kaba bir eleştiri. Rakip oyuncu tesadüfen kırmızı kart görüp sahadan dışarı atılmadı. Orada gözümün önünde bir şey oldu. Bir müdahale oldu, ayağı kırıldı sandım, çok korktum. 5 dakika önce Mustafa Akbaş sedyeyle sahadan çıkartıldı. Sedyede affedersiniz kustu. Ne bekliyorsunuz benden, oturup orada beklememi mi? Ben oyuncuları koruma adına şikayetimi dile getirdim ve ayaklandım. Bu benim görevim. Kaba demeyeceğim farklı bir şey onun ifadeleri. Etik açıdan o şahıstan ders alacak değilim. 45 senedir futbolun içindeyim. İki dünya kupası geçirdim. 5 UEFA Şampiyonlar Ligi turnuvasına katıldım. Beni rahat bıraksın herkes kendi işiyle ilgilensin. Meslektaşlarımdan etik yönünden ders alacak değilim."


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!