Fenerbahçeli taraftarlardan İsmail Kartal'ın "Haddimizi bilerek oynadık" sözlerine büyük isyan

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçeli taraftarlardan İsmail Kartalın Haddimizi bilerek oynadık sözlerine büyük isyan
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2014 16:58

İsmail Kartal’ın Galatasaray maçından sonra ’Haddimizi bilerek oynadık’ sözleri Fenerbahçeli taraftarlı çıldırttı.

Haberin Devamı

Fenerhabçe Teknik Direktörü İsmail Kartal Galatasaray maçı sonrası açıklamalarda bulundu. İsmail Kartal’ın özelikle maç sonunda ’’Haddimizi bilerek oynadık’’ sözleri Fenerbahçe’li taraftarların büyük tepksine sebep oldu.

İŞTE KARTAL'IN SÖZLERİ...
"Hafta başından beri maça iyi hazırlandık. Maça iyi başladık. İlk yarı dengeli bir oyun, pozisyonlara giren Fenerbahçe vardı. Rakibimize hiç pozisyon vermedik. İkinci yarı Galatasaray hızlı başladı. Sonra oyunu dengeledik. Kazanma hırsından ya da kontrolsüz girişten 10 kişi kaldık. 10 kişi kaldıktan sonra sanırım Sneijder'in bir topu direkten döndü. Bizim kaçırdığımız pozisyon var."

"SNEIJDER GİBİ USTA OYUNCU..."
"İyi mücadele ediyorduk. Sneijder'in uzaktan iki şutu gol oldu. Oyuncularım yine de maçı bırakmadı. Kaybetmeyi düşünmüyorduk. Kaybetmeyi hak edecek bir oyun oynamadık. İki haftadır aynı şeyler oluyor. Kırmızı kart ve 10 kişi kalıyoruz. Derbide bir yere kadar dayanıyorsunuz. Sneijder gibi usta bir oyuncunun vuruşu sonrası kaybediyorsunuz.

Haberin Devamı

"HADDİMİZİ BİLEREK OYNADIK"
"Haddimizi bilerek oynamaya çalıştık. Sonuçta Galatasaray deplasmanında oynadık. Yapacak bir şey yok. Mağlup olduğumuz için üzülmüyorum. Her geçen gün takım daha iyiye gidiyor. 2-1 mağlup olmamıza rağmen oyuncularımı tebrik ediyorum. Geride kaldı. Galatasaray derbisidir. Önümüze bakacağız."

ALVES'E CEZA VERECEK Mİ?
"Bruno Alves'e ceza verecek misiniz?" sorusuna cevap veren İsmail Kartal, "Alves kariyerli bir oyuncu. Böylesine maçlarda luzümsuz bir şekilde ölü bir noktada oyundan atılması iyi bir şey değil. Heralde aşırı kazanma hırsından dolayı atıldı. İzleyip bakacağız" dedi.

EBOLA SALGINI İLE İLGİLİ...
"Afrika Kupası öncesinde Ebola salgını var, ne yapmayı düşünüyorsunuz?" sorusunu da yanıtlayan Kartal, "Ebola ile ilgili kulübümüzün doktorlarıyla konuşup biz de bir plan yapacağız" şeklinde konuştu.

VOLKAN GOLLERDE HATALI MI?

"Volkan Demirel'in yediği gollerde sakatlığının bir etkisi olduğunu düşünmüyorum. Sneijder bu ülkede topa en iyi vuran oyunculardan bir tanesi. Topb da gitmesi gereken yerlere gitti. Sneijder'i de tebrik ediyorum."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!