Bu tarz benim yarışmasından elenen kim oldu?

Güncelleme Tarihi:

Bu tarz benim yarışmasından elenen kim oldu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2014 15:57

Bu Tarz Benim haftanın finali eleme gecesinde neler yaşandı, hangi yarışmacı kimin ismini verdi? İşte Show Tv ekranlarında bir fenomene dönüşen Bu Tarz Benim yarışmasında dün gece yaşananlar.

Haberin Devamı

Show TV’nin ilgiyle takip edilen ve neredeyse her bölümü tartışmalara sahne olan yarışma programı ‘Bu Tarz Benim’de dün akşam eleme heyecanı yaşandı. Dün gece jüri üyelerinden en az puanı Melek aldı. Böylece Melek elenecekler listesine girdi.

KİM KİMİ ELEMEK İSTEDİ?

Ayşenur – Nur, Nur – Ayşenur, Tuğçe – Nur, Ayşegül - Nur, Özlem – Nur, Gizem – Özlem, Ezgi - Özlem ve İkizler - Özlem’in ismini söyledi.

Jürinin karşısına ve Melek’in yanına ismi en fazla söylenen Nur geçti. Bu hafta konsept olarak kendisine kostüm partisi seçen Bu Tarz Benim yarışmasına veda eden isim Melek Balkan oldu. Yarışmanın jüri koltuğunda son dönemde sosyal medyada capsleriyle gündeme gelen Nur Yerlitaş, Pop ve elektronik müzik şarkıcısı ve aynı zamanda fotoğrafçı Kemal Doğulu, sunucu, stilist ve moda tasarımcısı Ivana Sert ve kareograf ve mankenlik ajansı sahibi Uğurkan Erez oturuyor.

Haberin Devamı

TWITTER'DA NELER KONUŞULDU?

NAZLI'NIN KÜRSÜSÜ
Melek BAYKAL #BuTarzBenim 'e veda etmis... #showtv editorleri oyle soyluyo...

meric
Cumartesi gecesi evde oturup bu tarz benim izleyen kız = evlenilcek kız

ali osman
dayanamıyorum ben de bu tarz benim izlicem. sanırım yapacak bi şeyi olmayanlar için bi zehir ve bir kere bulaşan kurtulamıyor.

Odun Adam
Çevremde bu tarz benim izleyen erkekler görüyorum. Ne bilim üzülüyorum.

Hakan Hepcan
Çok yakında bu tarz benim de konuk juri oluyorum hehehe.

Çaktırmadan Bak
Kızlar sanırım erkekler bizden gizli bu tarz benim izliyor.. son 1 haftadır sürekli bi saç, ayakkabı muhabbetidir gidiyoruz hayırlısı..

Melike Doğan
ben tivitira girmeyeli buralar bu tarz benim olmus. surekli ask acili tivit atan kiz bile artik burda özlem, nur, aysegul diyo.

Özge Kurtali
Bu tarz benim izlemeyerek çok şey kaçırıyomuşum gibi hissettiriyosunuz abi yapmayin allasen

AYŞENUR BALCI İLE NUR BOZAR ARASINDA TARTIŞMA

Haberin Devamı

Bu tarz benim yarışmasından elenen kim oldu

JÜRİ İLE YARIŞMACI ARASINDA GERGİN ANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!