Karadayı 81. bölüm: Kütük Nail fırtınası!

Güncelleme Tarihi:

Karadayı 81. bölüm: Kütük Nail fırtınası
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2014 09:25

Dün gece ATV'de ekrana gelen olan Karadayı'nın 81. bölümünde Feride ve Mahir ayrıldı.. Kenan İmirzalıoğlu ve Bergüzar Korel'in başrolünde oynadığı ekranların en iyi dönem dizisi kendi saatinde kendi kanalında yayınlandı. Yeni bölümde Kütük Nail ve Sarı Cemal çok konuşuldu.

Haberin Devamı

Dün akşamın en çok izlenen programları O Ses Türkiye, Ulan İstanbul, Güldür Güldür ve Karadayı'ydı. Dün gecenin en çok konuşulan olaylarından birisi Feride'nin şu sözleriydi: Sana ait her anıyı simsiyah yaptım Mahir.Bütün ümitlerimi elimden aldın.Elveda Mahir.." Ve Hakime Feride yüzüğü parmağından çıkarır.

“Bi kurşunluk işi var, ama kimi öldürdüğün mühim.“ Karadayı’nın 81. Bölüm fragmanı Kütük Nail’in bu sözleriyle açılıyor. Henüz daha çocukken içki ve sigara satıcılığı yapan Naiş, Kabadayı aleminin en önde gelen isimlerindendir. Kendini en iyi hissettiği yer sahibi olduğu marangozhanedir. Yalnız kaldığı zaman bu atölyede saatlerini geçirir ve adeta günahlarından arınır. Fakat bu atölye sadece onun ağaç işleriyle uğraştığı yer değildir. Aynı zamanda kendisine yamuk yapan, arkasından iş çeviren ve kazık atan adamların defterini de bu marangozhanede dürer.

Haberin Devamı

Karadayı 81. bölüm: Kütük Nail fırtınası

Sarı Cemal, Mahir Kara’nın öldürülmesi için talimat verir. Sarı Cemal rolünü başarıyla canlandıran 1977 Eskişehir doğumlu oyuncu Sermet Yeşil, geçtiğimiz sezon, Muhteşem Yüzyıl dizisinde Şah Tahmasb rolüyle izleyici karşısına çıkmıştı.

KARADAYI 81. BÖLÜMDE NELER OLDU?
Mahir kabadayıların karşısına geçer ve malları kendisinin aldığını söyler. Kütük Nail ve Sosyete Yusuf, bu gözü kara hareketin arkasında başka bir güç olduğunu düşünürler. Mahir’in devlet adına çalıştığını düşünen Nail aslında onun devletle olan bağlantısını gizlemek için bu işi tertip ettiği kanısındadır. Kabadayılar, Mahir’in söylediklerini mantıklı bulur ve onu uzaktan izlemeye karar verirler.
Mahir ile çay bahçesinde buluşan Feride, sevdalarının silinmediğine emin olmuştur. Beraber evlendikten sonra yaşamayı planladıkları eve giderler ve yakınlaşırlar. Mahir o gece Feride’ye verdiği umut yüzünden pişman olur ve kendini ondan soğutmak için Belgin’den yardım ister.

Karadayı 81. bölüm: Kütük Nail fırtınası

Haberin Devamı

YENİ BÖLÜM FRAGMANLARI

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!