Yeni konsepte açılış partisi

Güncelleme Tarihi:

Yeni konsepte açılış partisi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2014 01:09

Söğütözü’nde bulunan Ramada Plaza, Wyndham otel grubunun en üst segment markası Wyndham Otel oldu. Yeni otelin açılışı ise renkli bir parti ile yapıldı.

Haberin Devamı

Öz İnşaat bünyesindeki Ramada Plaza Otel, Wyndham otel grubunun en üst segment markası olan Wyndham Otel olarak hizmet vermeye başladı. Yeni otelin açılışı, Ankara iş ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin katıldığı parti ile yapıldı. Grubun Avrupa Operasyon Müdürü Edvin Broers ve Doğu Avrupa Bölge Müdürü Chiristian Michel’inyer aldığı geceye katılanlar arasında Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın yanı sıra çok sayıda davetli bulundu.

ÖNCE KOKTEYL SONRA PARTİ

Gecenin ev sahipliğini ise Öz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Erdoğan ve eşi Gül Erdoğan üstlendi. Konuklar, ilk olarak otel içindeki No4 Restoran’da düzenlenen kokteyle katıldı. Gece kokteylin ardından büyük salondaki parti ile devam etti. Dj Can Hatipoğlu ve Party Birds müzik grubunun müzikleriyle geç saatlere kadar süren parti, renkli görüntülere sahne oldu. Video mapping şovların müziklere eşlik ettiği partide katılımcılar, gönüllerince eğlendi.

Haberin Devamı

BAŞARI DEVAM EDECEK

Kemal Erdoğan, Wyndham Ankara ismiyle kaliteli hizmeti vermeye devam edeceklerini söyledi. Erdoğan, yaklaşık 6 yıldır Ankara’da Ramada Plaza ismiyle hizmet veren otelin uluslararası arenada birçok ödül aldığını ve Wyndham Hotel Group ile işbirliklerinin daha büyük başarılara imza atarak devam edeceğini belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!