Asena Erkin'in IŞİD Tweet'i tepki çekti

Güncelleme Tarihi:

Asena Erkinin IŞİD Tweeti tepki çekti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2014 11:51

İlginç giyim kuşam tarzı, lüks arabası ve Caner Erkin'le evliliğiyle zaman zaman gündeme gelen Asena Erkin'i başı bu sefer IŞİD ile ilgili attığı Tweet yüzünden ağrıdı. (Asena Erkin kimdir?)

Haberin Devamı

Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin’in eşi Asena Erkin, IŞİD’le ilgili yolladığı Tweet takipçilerini kızdırdı. Asena Erkin attığı Tweet'in yanına bıçak işareti koyarak "Beni işit, IŞİD'e bağlatma" yazdı. Asena Erkin gelen tepkiler üzerine attığı Tweet’i silmek zorunda kaldı.

Asena Erkinin IŞİD Tweeti tepki çekti

ASENA ERKİN'İN YENİ İŞİ BELLİ OLDU - FOTO GALERİ

Asena Erkin kimdir?

Moda danışmanlığı yapan Asena Erkin, Fenerbahçe ve A Milli Futbol takımı futbolcusu Caner Erkin’in eşidir. Hande Yener’in kıyafetlerini tasarlamasıyla bilinen Erkin 21 Kasım 1989’da İzmir’de doğdu. Bir erkek kardeşi vardır. Liseyi Denizli’de okuduktan sonra İspanya’ya gitti. 2 buçuk yıl sonra 2008’de Türkiye’ye döndü. Bilkent Üniversitesi’nde İşletme bölümü okuyan Erkin evlendikten sonra İstanbul’a yerleşti ve Beykent Üniversitesi’nde Tekstil-Moda Tasarımı Bölümü’nde eğitimine devam etti.

Haberin Devamı

Ase88 adlı kendi markasını yaratan Asena Erkin, ayrıca İstinye’de bir mağaza açtı. Ase88 Caner Erkin’in giydiği forma numarası ve Asena’nın isminin kısaltmasından oluşuyor.

Asena Erkinin IŞİD Tweeti tepki çekti

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!