Wesley Sneijder'ın gollerinin sırrı

Güncelleme Tarihi:

Wesley Sneijderın gollerinin sırrı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2014 21:11

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, hafta içinde apar topar 1.2 milyon Euro bulup, Sneijder'ın 3 aydır ödenmeyen alacaklarını ödedi ve Hollandalı yıldızın elden kaçmasını önledi. Sneijder de Fenerbahçe filelerine iki füze yollayarak teşekkür etti.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın en pahalı futbolcusu olan Wesley Sneijder, bir haftadır Türkiye'nin en çok konuşulan isimlerinden biriydi. Bunun sebebi ise, 3 aydır parası ödenmeyen Hollandalı yıldızın, FIFA'ya başvurması durumunda serbest kalacak olmasıydı.

Sneijder'ın menajeri Guido Albers, Hollanda'nın De Telegraaf gazetesine yaptığı açıklamada, Galatasaray'dan 3 aydır para alamadıklarını belirtip, "Sözlerinde durmadılar. Paramızı almak için mücadele ediyoruz" ifadesini kullanmıştı. Buna karşın Sneijder ise para işleriyle sadece menajeri Albers'in ilgilendiğini söylemişti.

Daha önce Frank Ribery ve Izet Hajrovic gibi iki önemli futbolcuyu 'parasını ödemediği için' elinden kaçıran Galatasaray'da, taraftarlar arasında, 'Sneijder de mi gidecek?" endişesi vardı.

Haberin Devamı

Wesley Sneijderın gollerinin sırrı

AYSAL ELDEN KAÇMASINA İZİN VERMEDİ
Ancak, Galatasaray Başkanlığı'ndaki son günlerini yaşayan Ünal Aysal, tüm imkanlarını seferber edip hafta içinde Sneijder'ın birikmiş 1.2 milyon Euro'luk alacağını ödedi ve Hollandalı futbolcunun serbest kalma ihtimalini ortadan kaldırdı. Parasını almanın verdiği moralle sahaya çıkan Wesley Sneijder de, Fenerbahçe filelerine iki müthiş gol atarak, başkan Aysal'ın güvenini boşa çıkarmadı.

SNEIJDER: VOLKAN'I KİMSE SUÇLAMASIN
Wesley Sneijder, maç sonrası yaptığı açıklamada, attığı gollerle ilgili "Gollerle ilgili çok fazla açıklama yapmaya gerek yok herhalde. Çok güzel goller oldu. Toplar zor yerlere gitti. Kalecinin de çıkarabileceği toplar değildi. Ama daha önemlisi son ana kadar iyi mücadele eden bir Galatasaray vardı. Arkadaşlarımı tebrik ediyorum" dedi.

Wesley Sneijderın gollerinin sırrı

"FENERBAHÇE'YE ŞANSIM TUTUYOR"
Sneijder sözlerine şöyle devam etti: "Fenerbahçe'ye şansım tutuyor sanırım. Galibiyet gollerini atmak bana nasip oldu, çok mutluyum ve çok keyifliyim. Geçen hafta iyi oynanan Kayserispor deplasmanı ve gelen 3 puan, bugün kendi sahamızda aldığımız 3 puan. İyi galibiyetler geliyor, bunları önümüzdeki haftalara taşımamız gerekiyor."

Haberin Devamı

"1-1 BİTSEYDİ HESABINI KİM VERECEKTİ"
"Daha önemli bir konuya değinmek istiyorum. 2-0 öndeyken Fenerbahçe'nin attığı gol 1 metre dışarı çıkıyor ve gol oluyor. Maç 1-0 olsaydı ve o gol sonrası kimi suçlamamız gerekiyordu. 6 tane hakem var, bunu birinin görmesi gerekirdi diye düşünüyorum. Maç 1-1 bitseydi bunun hesabını kim verecekti?"

Wesley Sneijderın gollerinin sırrı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!