Kulislerin en bomba dedikodusu ne?

Fashion Week’te en hararetli kavgalar, skandal hareketler ve kaynayan kazanlar... Dedikodu dosyasını açıyoruz

Haberin Devamı

-En eğlenceli dedikoduyu başta söyleyelim. Malumunuz bu dedikodu işlerinde gidişat klasiktir; konu konuyu açar. Ne zaman Acun Ilıcalı’nın sevgilisi Şeyma Subaşı’nın İstanbul Fashion Week’de bugün yapacağı defilenin konusu açılsa hep aynı dedikoduyu duydum. Gerçek mi bilmiyorum ama çok eğlenceli olduğu kesin: Acun Ilıcalı, Adriana Lima’yla evleniyormuş.
-MBFWI’nin tek şapka tasarımcısı Merve Bayındır’ın ‘2015’de Osmanlı’ adını verdiği İlkbahar/Yaz 2015 koleksiyonunun defilesinden sonra selam vermek için podyuma balıkla çıkmak istedi. Balığı şapka gibi kafasına takacaktı. Organizasyon balığı buldu, hatta selam verirken balık düşer diye bir kova ve kovayı tutacak bir görevli de ayarladı. Ama Merve Bayındır kafasına balığı yerleştiremedi. İyi ki de yerleştiremedi: Hayvan hakları savunucuları kafasına güzel bir şapka örerdi. Nitekim Önder Özkan’a ördüler. Özkan’ın defilesinde kucağında köpekle yürüyen ve köpeği çok biçimsiz tutan bir manken hayvan sevenleri ayaklandırdı. Ama olaydan ders alınmadı, hemen arkasından Benan Bal defilesinde her manken podyuma elinde farklı cins köpekle çıktı.
-Ön sıra kavgaları, oturma düzensizliğiyle ilgili problemler her İstanbul Moda Haftası gibi bunda da yaşandı. En büyük sorunlar Ayşe Deniz Yeğin defilesinde çıktı. Ön sıradan kaldırılmak istendiğinde “Ben arızayım, arıza çıkarırım” diyen adam ve “Sakın bana bulaşmayın” diyen kadın olaylara damgasını vurdu.
-MBFWİstanbul yetkililerine en çok neden telefon açıldı biliyor musunuz? “En uzun bacaklı manken kaçta gelecek” diye... Cuma günü Hakan Akkaya defilesine çıkan dünyanın en uzun bacaklı mankeni unvanına sahip Ana Hickmann, Türk basınının en çok merak ettiği şeydi.
-Yurdum insanı bu moda haftasına da dizi oyuncusu görmek için geldi. Önüne gelen her dizi oyuncusuyla fotoğraf çektiren ve sonra da “Sen hangi dizideydin?” diye soran teyzeler ve amcalar bazı oyuncuların sinirlerini zıplattı. Hatta ünlü bir kadın oyuncu “Kim olduğumu bilmiyorsanız sizinle fotoğraf çektirmeyeceğim” diyerek tepkisini ortaya koydu.
-Geçen moda haftası organizasyonunda neredeyse kuş sütü eksikmiş. Ancak bu sezon modeller aç kaldı, modeller kuliste bisküvi bile bulamadıklarından şikayetçiydi. Ezgi Bozkurt gibi birçok manken, “Yanınızda yemek getirin” çağırısı yaptı. Bazı tasarımcılar kendi inisiyatifleriyle mankenlere yiyecek bir şeyler çıkardı.

Yazarın Tüm Yazıları