'Gururlan' bir tişörtten daha fazlası

Güncelleme Tarihi:

Gururlan bir tişörtten daha fazlası
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2014 16:36

Beşiktaş Kulübü, en az 'FEDA' tişörtleri kadar ilgi görmesi beklenen 'Gururlan' tişörtlerini Kartal Yuvası mağazalarından satışa çıkardı.

Haberin Devamı

Beşiktaş Kulübü 'Gururlan' yazılı tişörtleri satışa çıkardı. 'FEDA'dan sonra ikinci büyük kampanya olan 'Gururlan' projesine büyük önem veren siyah beyazlı yönetim, kulübe ait tesislere ve mağazalara dev pankartlar ve afişler astırdı.

Tişörtlerle ilgili açıklama yapan Beşiktaş Sportif Ürünler Sanayi ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Cemil Kent, "Gururlan sadece bir tişört değil, bir projedir" dedi.

Bu hareketin ticari bir kaygısı olmadığını belirten Kent, "Ben 'Gururlan'ı sadece bir tişörtten ibaret görmüyorum, bir proje olarak görüyorum. Ürünlerimiz şu an sadece tişört, bunu kabul ediyorum ,ancak Gururlan, yakın zaman içinde atkı, eldiven vb. olacak. Tamamen ticaretten bağımsız, taraftarımızın 'Gururlan'ması, duruş ve olgu sergilemesi için onlara 'Gururlan' dedik. Buradaki tek olgu; taraftarımızın tarihiyle ve bugünüyle gurulanabiliyor olması. O yüzden 'Gururlan'ması gerektiğini vurguluyoruz." diye konuştu.

Haberin Devamı

Gururlan bir tişörtten daha fazlası

"GURURLAN'IN FARKLI RENKLERİ VE KADIN MODELLERİ DE GELECEK"

Kartal Yuvası'nın 2014-2015 sezonu satışlarının oldukça iyi gittiğini vurgulayan Cemil Kent, "Sezon öncesi planlamamızda, yeni sezonda giydiğimiz tüm formaları aynı gece bütün Türkiye'ye dağıttık ve bu uygulama kulüp için bir ilk oldu. Bunun sonucunda sponsorlarımızın ve iş ortaklarımızın da reklamları ile bir anda talep patlaması yaşadık. Temmuz ve Ağustos aylarında geçen yıla oranla 3 kat daha fazla satış yaptık. Bu da sezona çok iyi başladığımızı gösteriyor. Mağaza sayımızda da artış sağladık. 55 olan mağaza sayımızı en kısa sürede 60'a çıkarmak istiyoruz" diye konuştu.

Gururlan bir tişörtten daha fazlası

Cemil Kent, şu an için 2 model halinde raflarda bulunan 'Gururlan' tişörtlerinin yakında farklı renkleri ve kadın modellerinin de satışa sunulacağını sözlerine ekledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!