“Savaşa hayır” dediler

Güncelleme Tarihi:

“Savaşa hayır” dediler
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2014 01:04

Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul, Hakan Akkaya’nın “Savaşa hayır” konseptli defilesiyle sona erdi.

Haberin Devamı

BİR hafta boyunca İstanbul’da moda rüzgârları estiren Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul etkinliğinin son defilesini Hakan Akkaya düzenledi. “Savaşa hayır” mesajlarının verildiği defilede 118 cm’lik bacak boyuyla Guinness Rekorlar Kitabı’na giren ‘dünyanın en uzun bacaklı mankeni’ unvanlı Ana Hickmann da podyuma çıktı. Brezilyalı modelin kendi adını taşıyan markasının gözlüklerini tanıttığı defilede ayrıca Özge Ulusoy ve Çağla Şıkel gibi ünlü mankenler görev aldı. Hakan Akkaya’nın “Army” adlı koleksiyonunu tanıttığı defile, moda haftasının en çok ilgi gören etkinliklerinden biri oldu. Pek çok davetlinin ayakta kaldığı defileyi izleyenler arasında Hande Yener, Şeyma Subaşı, İdil Fırat, Işıl Reçber, Beyza Arslan, Hande Acar ve Hatice Aslan da vardı.

Hakan Akkaya’nın “Army” koleksiyonunu tanıttığı defilede Özge Ulusoy da podyuma çıktı.

“Savaşa hayır” dediler


Atiye manken oldu
Zeynep Erdoğan, “Glitter” isimini verdiği 2015 ilkbahar-yaz koleksiyonunu moda haftasının son günü beğeniye sundu. Defilenin sürpriz ismi Atiye’ydi. Genç şarkıcı, ilk kez podyuma çıkarak mankenlik yaptı. Uzun zamandır Zeynep Erdoğan’la birlikte çalıştığını ve defilesinde yer alarak ona destek vermek istediğini dile getiren Atiye, ilk podyum tecrübesi için “Hazırlık aşaması stresliydi. Bütün mankenlerin saç ve makyajları aynı anda yapılıyor, o yüzden büyük kargaşa oluyor. Bir de düşme korkusu yaşıyordum ama Allah’tan düşmedim” dedi.

“Savaşa hayır” dediler


Picasso ilham verdi
Cuma günü defile düzenleyen modacılardan biri de Gülçin Çengel’di. Çengel, Picasso’nun eserlerinden ilham alarak hazırladığı “Gün Doğumu” adlı koleksiyonunu moda tutkunlarının beğenisine sundu. Defileyi Wilma Elles, Pelin Akil ve Hatice Aslan da izledi.

Haberin Devamı

“Savaşa hayır” dediler


Çağla Şıkel de Hakan Akkaya'nın defilesinde boy gösterdi.

“Savaşa hayır” dediler


Hakan Akkaya, defilenin finalini Ana Hickmann'la yaptı.

“Savaşa hayır” dediler

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!