Zeytinyağı hasat şenliği'nin konuğu Tülin Şahin

Güncelleme Tarihi:

Zeytinyağı hasat şenliğinin konuğu Tülin Şahin
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2014 01:04

AYDIN Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen ve bu yıl ilkinin gerçekleştiği Zeytin ve Zeytinyağı Hasat Şenliği ilk gününde Aydınlılar’dan yoğun ilgi gördü. Şenliğin ilk gününde ünlü model Tülin Şahin, güzellik sırlarını paylaştı.

Haberin Devamı

Atatürk Kent Meydanı’nda düzenlenen Zeytin ve Zeytinyağı Hasat Şenliği, ünlü manken Tülin Şahin’i ağırladı. Şenliğe Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Özlem Çerçioğlu, CHP’li Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı, Ege Zeytin ve Zeytinyağı İhracatçıları Birliği Başkanı Gürkan Renklidağ ile çok sayıda vatandaş katıldı. Aydın Büyükşehir Belediyesi Mehteren Takımı’nın gösteri yaptığı şenliğin açılış kurdelesini de Başkan Çerçioğlu, Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, Ege Zeytin ve Zeytinyağı İhracatçıları Birliği Başkanı Gürkan Renklidağ, Aydın Ticaret Borsası Başkanı Adnan Bosnalı kesti.

Şenlikte stant açan tüm zeytin ve zeytinyağı ürün üreticilerini tek tek gezip zeytinyağlarının tatlarına bakan Başkan Çerçioğlu, "Aydın zeytin ve zeytinyağını tüketmeliyiz. Aydın’ın zeytinyağı Kuzey Ege’den çok farklıdır" dedi. Şenliğin ilk gününde ünlü model Tülin Şahin, güzellik sırlarını paylaşmak ve bu konudaki soruları cevaplamak için Aydınlılar’la buluştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!