Medcezir 44. bölümde Yaman-Mira aşkı alevleniyor!

Güncelleme Tarihi:

Medcezir 44. bölümde Yaman-Mira aşkı alevleniyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2014 10:24

Medcezir 44. bölüm dün akşam ekranalara geldi. Dostlar, Yaman ve Mira'yı tekrar bir araya getirmek için uğraşırlar, ancak aralarında çözmeleri gereken birçok sorun bulunur.

Haberin Devamı

Star TV’nin en çok beğenilen dizilerinden Medcezir, dün akşam 44. Bölümüyle ekranlara geldi. Aşk, heyecan ve entrikanın bir arada olduğu bölümde, Yaman, geçmişe bir sünger çekip beyaz bir sayfa açarak her şeyi düzeltmek ister; ancak tam da o anda tanık olduğu olay sonrasında deliye döner ve verdiği radikal kararlarını bir kalemde siler.

DİZİNİN SON BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yalan ile arasındaki uçurumu daha da açan Mira, Orkun’un tam olarak nasıl davrandığından haberi yoktur; ama Yaman’ın ne hissettiğini çok iyi bilmektedir. Bundan dolayı susar ve Yaman’ın sinirinin geçmesini bekler. İlk bölümünden beri büyük bir heyecanla izlenen Medcezir 44. Bölümde, Mert bir anda sırra kadem basacak, ortadan kaybolacaktır.

Bu durum hem ailesini hem de arkadaşlarını oldukça endişelendirecektir.
Herkesin tedirgin bir şekilde Mert’in nerde olduğunu araştırdığı sırada, denizde, onun teknesi kıyıya vurur…

Haberin Devamı

YAMAN VE MİRA, MERT İÇİN KARŞILAŞIR
Herkes Mert’i ararken Yaman sonunda bir haber alır. Eylül de aynı mesajı alır ve Mira’yı da alır gider; karşılarında Yaman vardır. Yaman ve Mira böylece karşılaşır. Ancak Yaman ve Mira arasında çözülmesi gereken birçok sorun vardır. En yakın arkadaşlar, büyük aşkı yine alevlendirmek için uğraşmışlardır.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!