Şimdi 'İnşaat-2 filmi için stüdyoda

Güncelleme Tarihi:

Şimdi İnşaat-2 filmi için stüdyoda
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2014 10:01

Birçok markanın reklam müzikleriyle bilinen Jıngle Jungle, bünyesinde gerçekleştirdiği diğer müzik çalışmaları “Yahşi Batı”, “ Komser Şekspir”, “Usta”, “Yıldız tepe” “İnşaat” ve bu yılın ilk yarısında izleyici rekor sayısıyla sinemaseverlere buluşan “Recep İvedik 4” filmlerinin müzikleriyle sektöre yeni bir soluk getirmeye devam ediyor.

Haberin Devamı

Jingle Jungle, on yıl sonra aynı kadro ile ikincisi çekilen “İnşaat 2” filminin müzikleri için çalışmaya senaryo aşamasında başladı.

Şimdi İnşaat-2 filmi için stüdyoda

Kasım ayında vizyona girecek olan“İnşaat-2” filmi, yine ilki gibi yaşadığımız toplumda, her alanda karşılaştığımız çıkmazları, zorlukları, komedi unsurlarıyla birleştirerek “kara mizah” hikayesiyle seyirciye, kaldığı yerden anlatmaya devam edecek.

Şimdi İnşaat-2 filmi için stüdyoda

Jingle Jungle sahibi Ömer Özgür, filmdeki Ali ve Sudi’nin on yıl sonra hapishaneden çıkış hikayelerini ve sonraki gelişmeleri bir şarkıyla da dile getirmek istediklerini ve bunun için stüdyoda uzun bir zaman harcadıklarını belirtti. Şarkının bestesi ve sözlerinin ardından vokal için araştırmalar yapan Jingle Jungle, Youtube izledikleri ve çok etkilendikleri videodaki yorumcuya ulaşmak için iki ay uğraştıklarını söyledi. Videodaki sesin Erzurum’da müzik öğretmeni Fatih İnce’ye ait olduğunu uzun araştırmalar sonucu bulundular. Jingle Jungle ve ekibi müzik öğretmeni Fatih İnce’yi İstanbul’a davet ederek stüdyo kaydını gerçekleştirdiler. Filmin’in yönetmeni Ömer Vargı ve Şevket Çoruh da şarkının kaydı sırasında stüdyoda çalışmayı izlediler.

Haberin Devamı

Şimdi İnşaat-2 filmi için stüdyoda


Beş yıldır müzik öğretmenliği yapan Fatih, bir arkadaşının kendisinin bile haberi olmadan youtube yüklediği videosunun böyle bir sonuç doğurmasının şaşkınlığı içinde “Sosyal medyadan bana ulaşan Jingle Jungle ekibine önce inanmadığım için cevap vermek istemedim. Aylar sonra öğretmenlik yaptığım okulun müdürüne ulaşarak beni sormuşlar ve o zaman anladım işin gerçek olduğunu. İnşaatın ilk filmini izlemiştim. Kader de bu filmin müziğini seslendirmek varmış. Açıkçası hayatımda böyle bir şey ilk defa oluyor. Şarkıdan çok etkilendim. Akıllarda kalan bir melodisi var. Şarkıyı, filmin konusunu ve yaşananları düşününerek o duygu içinde okumaya çalıştım. Dilerim şansı bol olur.” “İnşaat 2” filmiyle birlikte gündeme gelecek olacak şarkının sözleri ise şöyle :

DÖNDÜK İŞTE AYNI YERE
DAMDA ON SENE
VURDUK EN DİBE
GARİBAN SUÇLU DOĞAR
DÜNYA ALEMDE

Haberin Devamı

GARDAŞ BU NASIL ALEM
BU NASIL ALLAHSIZLIK
KAÇALIM BURALARDAN
KADERİM ÇOK KARANLIK

ELİM TOPRAK KOKUYOR
FELEK MUSKA TUTMUYOR
MAŞA OLDUK KALLEŞLERE
GÜNAHSIZ YAŞANMIYOR

DAMDA ON SENE
YATTIK BOŞ YERE
YENİLDİK BU DÜZENE
DÖNDÜK İŞTE AYNI YERE

DAMDA ON SENE
VURDUK EN DİBE
GARİBAN SUÇLU DOĞAR
DÜNYA ALEMDE

BAKMADAN GEÇME!