Efsane futbolcular, bayan takımıyla oynanan maçta şov yaptı

Güncelleme Tarihi:

Efsane futbolcular, bayan takımıyla oynanan maçta şov yaptı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 17, 2014 18:42

Anadolu'yu gezen efsane futbolcuların Elazığ durağında yine renkli görüntüler yaşandı. Futbolsever gençler Tanju Çolak'ı omuzlara alırken, Hasan Şaş kadın futbol takımıyla oynanan maçta şahane hareketler yaptı.

Haberin Devamı

Futbolun dili, dini, ırkı yoktur felsefesiyle Anadolu'yu gezen Türk futbolunun efsane isimleri Tanju Çolak, Ogün Temizkanoğlu, Hami Mandıralı, Ali Gültiken, Hasan Şaş ve Semih Yuvakuran bugün de Elazığlı gençlerle buluştu.

Daha önceki illerde olduğu gibi renkli görüntülere sahne olan büyük buluşmada genç futbolcular, ilk kez gördükleri efsanelere büyük ilgi gösterdi. Futbolsever gençlerle sohbet eden ve bayan futbol takımıyla halı saha maçı yapan eski yıldızlar, sorulan sorulara çarpıcı yanıtlar verdiler... İşte onlardan bazıları...

Efsane futbolcular, bayan takımıyla oynanan maçta şov yaptı

TANJU ÇOLAK: FENER'DE İKEN G.SARAY'A KARŞI DAHA HIRSLI OYNARDIM
Galatasaraylıyım. Ama Fenerbahçe’de oynarken Galatasaray maçlarında daha bir hırslı oynardım. O maçlarda çokta gol attım. Amacım beni satanları pişman etmekti.
Dün Ünal Aysal kendisi açıkladı; Fatih Terim’e göre, Mancini’ye göre, şimdi de Prandelli’ye göre transfer yaptığını söyledi. Hata yaptığını da kabul ediyor. Hata 150 milyon Euro'ya patladı. Kendi şirketinde bu hatayı yaparmı? Asla yapmazdı.

Haberin Devamı

HAMİ MANDIRALI: TRABZONSPOR HATALI TRANSFERLERİN KURBANI
Yıllar boyu yapılan hatalı transferler Trabzonspor'u bu hale getirdi. Tabii ki verilmeyen bir şampiyonluk kupası da var. Ülkeyi Şampiyonlar Ligi'nde temsil ediyorsunuz ama kupanızı alamıyorsunuz'. Sebeplerini bütün Türkiye biliyor. Ben hak edenin hak ettiğini almasını istiyorum.

HASAN ŞAŞ: ACI ÇEKMEDEN MUTLU OLUNMAZ
Taraftar acil başarı istiyor. Bu yüzden alt yapıya yeterli şans verilmiyor. Ben 17 yaşında iken Adana Demirspor'dan trenle Ankara’ya geldim. Orada hiçbir zaman annemin babamın sıcaklığını bulamadım ama pes etmedim. Zamanla alıştım. Batı, doğu yok. Acı çekmeden mutlu olunmaz.

Efsane futbolcular, bayan takımıyla oynanan maçta şov yaptı

OGÜN TEMİZKANOĞLU: HAMİ BAŞARILI OLDU DA NE OLDU!
Hami Mandıralı Trabzonspor'u çalıştırırken dünya yıldızlarını kesti. Çok başarılı da oldu. Oldu da ne oldu! Birileri çıktı; ‘Sen benim milyonlarca Euro'ya aldığım yıldızları nasıl oynatmazsın’ dedi. Hami gitti. Demekki Türkiyedeki yönetici profili değişmeli gelişmeli.

Haberin Devamı

ALİ GÜLTİKEN:
Kendi gücünün farkında olan futbolcu büyük futbolcudur. Baskıya girer ancak yeteneğiyle baskıyı aşar.

Efsane futbolcular, bayan takımıyla oynanan maçta şov yaptı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!