Fenerbahçe'den açıklama bekliyoruz

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçeden açıklama bekliyoruz
Oluşturulma Tarihi: Ekim 17, 2014 16:23

Fenerbahçe'nin başlattığı 'Hedef 1 Milyon Üye' kampanyası sosyal medyada günün konusu olurken, sarı lacivertli taraftarlar bu konuda yeterince bilgi sahibi olamadıklarından yakındı. Taraftarlar Fenerbahçe Kulübü'nün bu kampanyayı net biçimde anlatan bir açıklama yapmasını istiyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Kulübü'nün 2 gün önce lansmanını yaptığı "Hedef 1 Milyon Üye" kampanyası sosyal medyada en çok konuşulan olaylardan biri oldu. Konu hakkında binlerce tweet atıldı, Facebook mesajı yazıldı. Hemen herkes aynı noktada buluştu:
1-) Kamuoyu bu konuda yeterince aydınlatılmadı.

2-) Fenerbahçe taraftarları bu kampanya çerçevesinde kulübe üye olunca ne gibi kazanımlar elde ediyor?

3-) Kampanya için açılan "hedef1milyon.com" adlı siteye girilince üye olmanın taraftarlara neler sağlayacağı konusunda net bir bilgi yok.

Binlerce Fenerbahçe taraftarları "Hedef 1 Milyon Üye" kampanyası hakkında yeterli bilgi sahibi olamadıklarını belirtip, kulübün açıklama yapması gerektiğini belirtti.

MAGAZİN YAZARI MEVLÜT TEZEL DE BU KONUYU KALEME ALDI

Sabah Gazetesi magazin yazarı Mevlüt Tezel de bu olayı kaleme alıp, taraftarların kafalarındaki soru işaretlerine dikkat çekti. Kampanyanın reklam filminde yer alan ve ABD'nin simgesi Sam Amca'nın parmağına benzeyen sembole de dikkat çeken Tezel, şu ifadeleri kullandı.

Fenerbahçeden açıklama bekliyoruz

Haberin Devamı

Sam Amca'nın parmağı

"Fenerbahçe'nin 'Hedef 1 Milyon Üye' kampanyasından bir şey anlamadım. Ben de bir Fenerbahçeli'yim, takımıma destek vermek isterim ama kampanyanın detaylarına bir türlü ulaşamadım.
Gazetelerdeki haberlerde, bu kampanyadan yılda 50 milyon lira gelir elde edileceğinden bahsediliyor ama 'Üye olunca ne oluyor?' sorusuna yanıt yok.
'Hedef 1 Milyon Üye' adlı siteye de girdim, orda da detaylı bir bilgi yok.
Kampanya için hazırlanan reklamdaki Sam Amca'nın parmağıyla verilmek istenen mesajı da anlamadım. Halkın takımına ABD emperyalizminin simgesi hiç yakışıyor mu?

BİLGİ KİRLİLİĞİ VAR
Sosyal medyada enteresan bilgiler dolaşıyor: Üye olunca aylık en az 50 lira veriyormuşsun, 2 bin lira verdiğinde kulübün rozetini gönderiyorlarmış, 10 bin lira verirsen kongrelerde oy kullanma hakkına sahip oluyormuşsun falan filan...
Elbette bu bilgiler, şu an dedikodu kıvamında. Kampanyayla ilgili müthiş bir bilgi kirliliği var.
Keşke böyle görkemli bir tanıtım yaparken, kampanya hakkında detaylı bilgi de basına sunulsaydı.
Fenerbahçeliler elbette takımına destek çıkar ama kampanyanın detaylarını da bilmek ister. Öyle Sam Amca'nın parmak işaretiyle harekete geçmez!"

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!