Kiraz Mevsimi 15. Bölümde Öykü ve Derin yakınlaşıyor

Güncelleme Tarihi:

Kiraz Mevsimi 15. Bölümde Öykü ve Derin yakınlaşıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2014 11:59

Kiraz Mevsimi dün gece son bölümüyle ekranlara geldi. Finalde yine heyecan vardı. Özgür Çevik'in canlandırdığı Derin karakteri Öykü'ye asılmaya başlayınca Ayaz bu duruma şahit oldu ve iyiden iyiye Öykü'yü kıskandı..

Haberin Devamı

Kiraz Mevsimi'nin 16. bölüm fragmanı şimdiden heyecanla bekleniyor.

Ayaz'ın annesi Öznem düzenlediği basın toplantısında, Öykü'ye herkesin önünde küçük düşürücü sözler söyler ve ona evin anahtarlarını vererek rencide eder. Bunun üzerine Öykü evi reddeder ve basın toplantısını terk eder!

Çizimleri değiştirip, defilesini sabote eden kişinin Şeyma olduğunu öğrenen Öykü, öfkesine hakim olamaz ve Şeyma’nın üzerine yürür. Saç saça baş başa kavgaya tutuşan eski dostların bu kavgasına sahneye yuvarlanması sonucu herkes şahit olur. Bu Öykü’nün evlerini geri alamayacaklarının resmidir.

Defilenin kötü geçmesi yetmemiş gibi Öykü ve ailesinin evine yeni kiracılar taşınır. Ayaz ve Öykü elele vererek kiracılardan kurtulmaz için türlü planlar yaparlar. Defilede olanlar için Önem’den defalarca özürler dileyen Öykü tam bir çıkmaza girmiştir.

Haberin Devamı

Kiraz Mevsimi Genel Konu: Öykü, kariyer basamaklarını emin adımlarla çıkan güzel ve genç bir tasarımcıdır. Çocukluk aşkı Mete ile birlikte aynı mahallede büyümüşler fakat Mete’nin ortağı Ayaz’a aşık olmasıyla işler bir hayli karışmıştır.

Kiraz Mevsimi 15. Bölümde Öykü ve Derin yakınlaşıyor

15. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kiraz Mevsimi dizisinde kim kimi canlandırıryor?

Özge Gürel (Öykü), Serkan Çayoğlu (Ayaz), Dağhan Külegeç (Mete) ,Nilperi Şahinkaya (Şeyma), Fatma Toptaş (Sibel Korkmaz), Hakan Çimenser (Bülent), Canan Sanan (Gülseren), Ayşegül Ünsal (Meral)

KİRAZ MEVSİMİ 15. BÖLÜM 2. FRAGMANI


Haberin Devamı

Kiraz Mevsimi 15. Bölümde Öykü ve Derin yakınlaşıyor

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!