Ölmüş ninenizden SMS gelirse...

Güncelleme Tarihi:

Ölmüş ninenizden SMS gelirse...
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2014 09:23

59 yaşındaki Lesley Emerson, bağırsak kanserinden hayatını kaybetmiş ve 2001 yılında toprağa verilmişti. Seneler sonra torununa, ninesinin telefonundan mesaj geldi: "Seni izliyorum."

Haberin Devamı

İngiliz Emerson ailesi, 2001 yılında toprağa verdikleri büyükannelerinden SMS mesajı alınca şaşkınlıktan çılgına döndü. Ailenin en küçük üyesi 22 yaşındaki torun Sheri Emerson'a gönderilen mesajda, "Gözüm üzerinde. Bunu da atlatacaksın. İyi olacaksın" yazıyordu. İlk şaşkınlığı üzerinden atınca, "Sen kimsin?" diye cevap yazan Emerson, şu cevabı aldı: "Seni seyrediyorum ve emin ol, her şey daha iyi olacak."

Ölmüş ninenizden SMS gelirse...

Lesley Emerson

59 yaşındaki Lesley Emerson, bağırsak kanserinden hayatını kaybetmiş ve 2001 yılında toprağa verilmişti. Lesley bütün gün cep telefonuyla oynamayı ve ailesine mesaj göndermeyi çok seviyordu. Emerson ailesi bu yüzden, telefonunu da Lesley'in yanına gömmeyi uygun bulmuştu. Mail Online platformuna konuşan torun şunları söyledi: "Cevabı okuduğumda kendimi çok kötü hissettim. 'Hala yaşıyor mu?' gibi garip sorular aklımı kurcalamaya başladı. Bir sürü saçma olasılığı düşündüm."

Haberin Devamı

Bu gizem, ailenin GSM operatörüne başvurmasıyla çözüldü. Lesley'in telefon numarası, ölümünden sonra bir başkasına satılmıştı. Numaranın yeni sahibi, kendisinin de zalimce bir eşek şakasına kurban gittiğini söyleyerek aileden özür diledi. Hattın yeni sahibinin ifadesine göre, bu işi yapan ve kurgulayan, arkadaşlarıydı. Durumu fark edince aileyi arayıp özür dilemişti.

Ölmüş ninenizden SMS gelirse...

Lesley, oğlu Graham ile birlikte

GSM operatörleri Emerson ailesine garanti verdi: Bundan böyle bu numara hiçbir şekilde kullanılmayacak.

Ölmüş ninenizden SMS gelirse...

Sheli Emerson (solda): "Biz sürekli mesajlaşan bir aileyiz. Birbirimizle konuşurken kendimizi daha iyi hissediyoruz. Bu yüzden ninemi de telefonuyla birlikte gömdük. Birinin ölmüş akrabanızın numarasını kullanması çok kötü bir his. Ninemin mezarına gitmeye bile dayanamıyorum. Bazen o hala yaşıyormuş gibi hissediyorum."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!