İncir Reçeli 2'nin Galası Optimum Outlet'te

Güncelleme Tarihi:

İncir Reçeli 2nin Galası Optimum Outlette
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2014 01:08

İNCİR Reçeli 2 filmin İzmir galası, 18 Ekim Cumartesi günü saat 15.00'te Optimum Outlet'te gerçekleşecek.

Haberin Devamı

Başrollerini Halil Sezai, Şafak Pekdemir ve Sinan Çalışkanoğlu'nun paylaştığı, yazar ve yönetmen koltuğunda Aytaç Ağırlar'ın oturduğu İncir Reçeli 2 filmi, 17 Ekim Cuma günü vizyona girdi. Halil Sezai, yine aşk dolu olan ikinci filmde de hem oyunculuğu hem de şarkıları ile yer alıyor. Filmin İzmir galası, BKM Ege Bölge Temsilciliği Devajans Bütünleşik Pazarlama İletişimi Organizasyonu ile 18 Ekim Cumartesi günü saat 15.00'te İzmir Optimum Outlet'te gerçekleşecek. Başrol oyuncuları ve yönetmenin katılacağı söyleşinin ardından sanatçılar, filmi hayranları ile birlikte Cinemaximum salonlarında izleyecek.
Gala ile ilgili açıklama yapan BKM Ege Bölge Temsilcisi, Devajans Başkanı Erhan Gölbey, "Önceki gala gösterimlerimizin gelirini hep sosyal yardım amaçlı olarak bağışlamıştık. Bu galamızda da geleneğimizi bozmayarak galayı yine sivil toplum kuruluşları yararına yapacağız. Bilet almak isteyen seyircilerimizin ayrıntılı bilgi için bizimle iletişime geçmelerini rica ediyoruz" dedi.
FİLMİN KONUSU
2011 yılında vizyona giren ilk İncir Reçeli filmi seyirciden yoğun ilgi görmüş, özellikle başroldeki müzisyen ve oyuncu Halil Sezai Paracıkoğlu'nun hayran kitlesinin daha da büyümesini sağlamıştı. İçine kapanık Metin ve hayata cıvıl cıvıl bakan Duygu'nun hüzünlü aşk hikayesini konu alan ilk filmden üç yıl sonra gelen ikinci yapımda yine Halil Sezai başrolde oynuyor. Metin bu sefer, Duygu ile yaşadığı aşkın ardından gelen yoğun yalnızlık dönemi içinde. Metin, sevdiği kadını kaybettikten sonra uzun bir yas dönemine girer. Artık barlarda şarkı söylemekte olan Metin'in yolu beklenmedik bir anda Gizem'le kesişir. İkisi de geçmişinde benzer şeyler yaşamış bu iki insan arasında yeni bir serüven başlar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!