Raisa&Vanessa; Şehrin Vahşi ve Göz Alıcı Kadınları İçin Tasarladı!

Güncelleme Tarihi:

Raisa&Vanessa; Şehrin Vahşi ve Göz Alıcı Kadınları İçin Tasarladı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 17, 2014 14:44

Raisa&Vanessa “WALK INTO THE WILDSIDE” adını verdikleri 2015 İlkbahar Yaz Koleksiyonu ile şehrin vahşi ve göz alıcı kadınlarının hikayesini sıra dışı bir defile ile moda severlerin beğenisine sundu...

Haberin Devamı

Mercedes Benz Fashion Week kapsamında düzenlenen defilede 41 tasarım, konukların büyük beğenisini kazandı. Western temasının işlendiği koleksiyon, Manej içinde kurulan özel bir kasabada sunuldu. Modeller, kasaba hayatının bohem çizgilerini Raisa Vanessa’nın kadınsı ve keskin stili ile birlikte sundu.

Raisa&Vanessa; Şehrin Vahşi ve Göz Alıcı Kadınları İçin Tasarladı

Sipahi Ocağı Binicilik Kulübünde gerçekleşen defilede, ilkbahar yaz 2015 yılının trendleri belirlendi. Yoğun katılım ile izlenen defilede, kilim desenlerin etkisi damgasını vurdu.

Modern dünyanın keskin çizgilerine karşı kendi manifestolarını oluşturan moda tasarımcısı ikiz kardeş Raisa & Vanessa, İlkbahar Yaz 2015 koleksiyonunda, kadının kendi doğasına döndü. Masumiyet ve doğaya dönüş ile birlikte tasarımlarda belirginleşen kasaba hayatı detayları, lüks doku ve kalıplar ile birleştirildi. Raisa & Vanessa bu sezon üçüncü kez yer aldıkları Mercedes Benz Fashion Week İstanbul arenasında, şehrin vahşi kadınlarını podyuma taşıdı. Fashion Week serüvenleri boyunca dikkat çeken defilelere imza atan ikiz kardeşler, bu kez kendi sınırlarının da ötesine geçti. Kadının feminen ve ışıltılı duruşunu, kasaba hayatından ilham alarak şehir hayatına döndüren Raisa ve Vanessa Sason, zıtlıkların içindeki göz alıcı ahengi manej içerisinde oluşturduğu Western Kasaba setinde moda severlerin beğenisine sundu. 40 modelin görev aldığı defilede, cemiyet ve moda dünyasından ünlü isimler yerini aldı.

Haberin Devamı

Raisa&Vanessa; Şehrin Vahşi ve Göz Alıcı Kadınları İçin Tasarladı


Her koleksiyona ilham veren R&V kadının güçlü kişiliği, bu koleksiyonda da çıkış noktasını oluşturuyor. Koleksiyonda yer alan parçalarda kovboy etkileri, kumaşların göz alıcı mücevherler ile birleşimi ve kilim desenlerinin zenginliği, özel tasarlanan botlar, ön plana çıkan detaylar arasında yer alıyor. Türkiye’nin kültürel zenginliğini, uluslararası moda standartları ile birleştirerek sıra dışı bir moda markası yaratan Raisa & Vanessa, ilkbahar yaz 2015 sezonunda kendi trendlerini belirlemeye devam ediyor. Türkiye’de ilk defa yapılan konseptin Set ve Show direktörlüğünü Uğurhan Akdeniz Fashion Events & Production’ın üstlenirken, Makyaj tasarımını Maybelline New York, Saç tasarımı ise Elseve Loreal üstlendi. Teknik prodüksiyon sponsorunun Park / Lotus Technology Ses – ışık ,görüntü ve sahne teknolojilerinin olduğu defilenin konseptini tamamlayan Mücevherler Angel Gold Jewellery sponsorluğunda, ayakkabılar İnci Deri sponsorluğunda , çantalar ise Pozanta sponsorluğunda üretildi.

BAKMADAN GEÇME!