Patronların kızları podyumda

Boyner Holding’in patronu Cem Boyner ve Sabancı Holding’in Yönetim Kurulu Üyesi Sevil Sabancı’nın çocukları manken oldu. Elif ve Ayşe Boyner ile Melisa Tapan, Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul’da podyuma çıktı.

Haberin Devamı

New York’taki Parsons School Of Art&Design’ın ardından Paris’teki Parsons’tan mezun olan Elif Boyner fotoğrafçılık yaparken, Amerika’daki McGill University’de işletme okuyan ikizi Ayşe Boyner müziğe merak sarmış ve “Ayshot The Sheriff-E” adıyla DJ’lik yapmaya başlamıştı. Renkli kişilikleriyle dikkat çeken ikizler, önceki gün Fashion Week İstanbul’da podyuma çıktı. Kardeşler, Türkiye’yi dünyada başarıyla temsil eden Bünyamin Aydın’ın sahibi olduğu Les Benjamins’in ilk defilesinde mankenlik yaptı. Sevil Sabancı’nın Eran Tapan’la evliliğinden olan kızı Melisa Tapan da arkadaşı Bünyamin Aydın için aynı defilede podyuma çıktı. Daha önce bir sosyal sorumluluk projesi için babası Eran Tapan’la birlikte podyumda yürüyen Tapan, mankenlere taş çıkardı.

Haberin Devamı

İstanbul merkezli lüks spor giyim markası Les Benjamins’in ürünleri Harvey Nichols’dan Bloomingdales’e dünyanın en prestijli noktalarında satılıyor.

Mavi Jeans’in sosyal medyada paylaşılan ‘Şehir Kahramanları’ koleksiyonu için ‘Kedi Kız’ olan Ayşe Boyner, fotoğrafçı Mehmet Turgut’a da Frida, Hitler ve Batman kıyafetleriyle poz vermişti

Bana olmaz dememeli
Türk Kanser Derneği, 50’nci yılında kapılarını yardıma muhtaç olanlara açtı. Derneğin gönüllü elçisi Siren Ertan, ihtiyaç sahiplerine ücretsiz film çektirme imkanı sağladı. Ertan, “Bu hastalığı geçirmiş biri olarak erken teşhisin öneminin farkındayım. Maddi durumu kötü olan vatandaşlarımız, derneğe başvurarak film çektirebilirler” dedi. Türk Kanser Derneği Başkanı Burak Duruman “Kanser hastalığında birinci kural erken teşhis” diye konuşurken, Şişli Belediyesi Başkan Vekili Emir Sarıgül de derneğe destek olduklarını açıkladı: “Şişli Belediyesi olarak tüm vakıflarımıza kapılarımızı açtık, her zaman yanlarındayız.”

Sağlıklı ve fit hayatın adresi
Profesyonel eğitmenler eşliğinde kişiye özel dersler veren Atölye Fit, İstinye’de hizmete girdi. Serhat Mert, Noyak Dülek ve Seymen Yıldız’ın ev sahipliği yaptığı açılış davetine iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri katıldı. “Sporda Pasif Üyeliğe Son” sloganıyla
açılan Atölye Fit, yoga, pilates, kick box’un yanı sıra dans dersleri ve çocuk gelişimi aktiviteleriyle her yaşa farklı aktivite seçenekleri sunuyor.

Yazarın Tüm Yazıları