Gözler yönetimde

Güncelleme Tarihi:

Gözler yönetimde
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2014 01:08

Profesyonel Disiplin Kurulu, Ankaragücü’ne saha olayları nedeniyle 16 bin TL para cezası kesti. Yiğiner ekibi, cezayı maç biletlerine yansıtacaklarını açıklamıştı.

Haberin Devamı

İkinci Lig Kırmızı Grupta üst gruba tutunmaya çalışan Ankaragücü’nde, olaylı Bugsaş maçının faturası belli oldu. Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, sarı-lacivertli ekibe, çirkin ve kötü tezahüratın aynı sezon içinde ikinci kez tekrarlanmasından 8 bin, taraftarın neden olduğu saha olayları nedeniyle de 8 bin olmak izer toplam 16 bin TL para cezası verdi.
Ankaragücü yönetimi, 1-0 kazanılan Bugsaş maçından sonra yaptığı değerlendirmede, taraftarın istifa söylemine ve sahaya girmesine tepki göstermiş, çıkacak cezanın maç biletlerine yansıtılacağını açıklamıştı. Kurulun, kararının ardından gözler yönetime çevrildi. Ankaragücü, ilk iç saha maçını 26 Ekim’de Birlik Nakliyat Düzyurtspor ile oynayacak. Ankaragücü’nün, 19 Mayıs Stadı’ndaki iç saha maçlarında biletler, kale arkası tribün 10, maraton tribünü 15, kapalı A tribün 20, kapalı B tribün 25 TL’den satışa sunuluyor.

Haberin Devamı

DİYARBAKIR MAÇI İLERİ TARİHE ERTELENDİ

Ankaragücü’nün bu hafta sonunda Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile deplasmanda oynayacağı maç ileri bir tarihe alındı. Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Yılmaz Demir, yaptığı açıklamada, 19 Ekim’de yapılması planlanan Ankaragücü maçının güvenlik gerekçesiyle ileri bir tarihe alındığını söyledi. Kararın valiliğin talebi üzerine alındığını savunan Yılmaz, şöyle dedi: “Ankaragücü müsabakası, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) kararı ve Diyarbakır Valiliği’nin talebiyle ileri bir tarihe alındı. Bizim bu yönde talebimiz olmadı. Ancak güvenlik gerekçesi ileri sürüldüğü için TFF valiliğin kararına uydu. Biz resmi olarak itirazda bulunduk. Fakat son kararı TFF verdiği için maçımız ileri bir tarihe alındı.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!