Galip Derviş yeni bölmüyle Kanal D'de

Güncelleme Tarihi:

Galip Derviş yeni bölmüyle Kanal Dde
Oluşturulma Tarihi: Ekim 17, 2014 11:48

Suçlular için kötü, sevenleri için güzel haber! Geç saatlerde yayınlanmasına rağmen rüştünü ispatlayan ve gizemli cinayetleri kendi usulüyle çözen Galip derviş yepyeni bölümüyle 19 Ekim Pazar günü Kanal D'de.

Haberin Devamı

Başrollerinde Avrupa Yakası’ndaki Burhan karakteri ile üne kavuşan Engin Günaydın’ın oynadığı Galip Derviş geri dönüyor. Algı Eke, Orhan Güner ve Ersin Korkut gibi isimlerinde yer aldığı dizi yeni bölümüyle 19 Ekim Pazar günü saat 22.30’da, Bülent İnal, Settar Tanrıöğen , Dolunay Soysert gibi isimlerin oynadığı Urfalıyım Ezelden dizisinden hemen sonra ekrana gelecek.

Altın Küre ve Emmy ödüllerine layık görülen ‘Monk’ dizisinin Türkiye versiyonu olan ve Günaydın’ın obsesif kompulsif bir kişiliğe sahip dedektifi canlandırdığı Galip Derviş’in yeni serüveninin yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan oturuyor, dizinin müzikleri ise Tolga Çebi’ye ait.

Engin Günaydın, Leyla Tuğutlu ile oynadığı son filmi ‘İçimdeki Ses’ filminde "Galip Derviş'ten sonra televizyon dizisi yapmayacağım. Kendimi tamamen sinema sektörüne yoğunlaştıracağım" açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı

Engin Günaydın ve Ersin Korkut

Haberin Devamı

Galip Derviş yeni bölmüyle Kanal Dde

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!