Kocaoğlu'ndan ova yolu incelemesi

Güncelleme Tarihi:

Kocaoğlundan ova yolu incelemesi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2014 01:08

İZMİR Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Küçük Menderes bölgesinde yapılan ova yolu asfaltlamalarını yerinde inceledi.

Haberin Devamı

İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu ve belediye bürokratlarının katıldığı inceleme gezisinde çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Aziz Kocaoğlu, yerelde kalkınma için kırsal kalkınmanın önemine dikkat çekti. Türkiye’de ilk kez İzmir’de uyguladıkları ova yolu asfaltı projesi ile kırsal kalkınmanın önünü açtıklarını söyleyen Başkan Kocaoğlu, çiftçiyi tozdan-topraktan, ürünleri de zararlılardan koruyup kaliteyi ve verimi arttıran uygulama ile pazarlama olanaklarının geliştiğini belirterek Tire, Bayındır ve Ödemiş bölgesindeki üreticilerin de yüzünü güldüreceklerini belirtti.

Büyükşehir ekipleri şu anda Tire ve Bayındır’da ova yolu asfaltlamalarını sürdürüyor. Önümüzdeki günlerde Ödemişte de başlayacak çalışma ile üç ilçede toplam 9 milyon 250 bin TL maliyet ile 450 bin metrekarelik ova yolu asfaltlanacak. Şu ana kadar Bayındır Çırpı’da 20 bin metrekare, Tire Gökçen de ise 35 bin metrekarelik yol asfaltı gerçekleştirildiği bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!