TOMA üreticisi Katmerciler'den hisse açıklaması

Güncelleme Tarihi:

TOMA üreticisi Katmercilerden hisse açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2014 01:05

3 günde hissesi yüzde 20 yükselen TOMA üreticisi Katmerciler'den yapılan açıklamada 'olağanüstü hisse fiyat hareketleri ile ilgili özel bir durumun mevcut olmadığı' bildirildi.

Haberin Devamı

Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı (TOMA) üreticilerinden Katmerciler Ekipman şirketinden son günlerdeki hızlı hisse fiyatı yükselişi ile ilgili bir açıklama geldi.

Açıklamada hisse fiyat hareketleri ile ilgili özel durum mevcut olmadığı bildirildi.

Hisse senedi fiyatı 3 gün içinde yüzde 20 artarak 2.27 liradan 2.73 liraya yükselen Katmerciler Ekipman'ın hisseleri bugün ise yüzde 2,67 kayıpla 2,56 liraya geriledi.

TOMA üreticisi Katmercilerden hisse açıklaması

İşte Katmerciler'den yapılan açıklama:

Şirketimiz payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak Sermaye Piyasası Kurulu'nun Özel durumların kamuya açıklanması tebliğine göre kamuya açıklanmamış herhangi bir özel durumu mevcut değildir.


TOMA üreticisi Katmercilerden hisse açıklaması
GEZİ BİZİ DÜNYAYA AÇTI

Haberin Devamı

AÇIKLAMA YAPILMAMASI DURUMUNDA HİSSELER İŞLEME KAPATILABİLİYOR
Borsa İstanbul olağandışı fiyat hareketlerinin yaşanması durumunda şirketlerden açıklama talep edebiliyor. Bu açıklamanın gönderilmemesi durumunda Borsa İstanbul ilgili şirketin hisselerini geçici süre için işleme kapayabiliyor. Bugün bu durum İhlas Madencilik hisselerinde yaşanmıştı. İhlas Madencilik hisse hareketleri ile ilgili talep edilen açıklamayı yapmadığı için bugün hisseleri işlem sırasına kapatıldı. Şirketten gelen 'özel bir durum mevcut değildir' açıklamasının ardından hisseler tekrar işleme açıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!