Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul'un dördüncü günü

Güncelleme Tarihi:

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbulun dördüncü günü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 17, 2014 09:55

Çiğdem Akın defilesiyle başlayan dördüncü gün, Nazlı Soylu, New Gen II, Özlem Erkan, Nej, Ready to Fish by Ilja, Tuba Ergin, Les Benjamins ve Mehtap Elaidi İlkbahar/Yaz 2015 koleksiyonları gün boyunca birbirini takip etti...

Haberin Devamı

Rengarenk desenleriyle Lady Faith by Nazlı Soylu

Daha önce Diane von Furstenberg'in baş desen tasarımcılığını üstlenen Nazlı Soylu'nun kurduğu Lady Faith by Nazlı Soylu, tasarımcının kendi çizdiği tabloların desenlerinden oluşan tasarımlarla yine renkli bir dünya sundu. 6 farklı tanrıçanın enerjisinden ilham alan koleksiyon için ünlü makyaj sanatçısı Carolina Pettersson, dişiliği ön plana alan bir makyaj tasarladı ve bu makyaj sunum öncesi kuliste modellere uygulandı.

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbulun dördüncü günü

Les Benjamins, ilk defilesiyle MBFWI podyumunda

Türkiye'yi dünyada başarıyla temsil eden ve Harvey Nichols'dan Bloomingdales'e dünyanın en prestijli noktalarında ürünlerini konumlandıran İstanbul merkezli lüks spor giyim markası Les Benjamins, ilk defilesiyle MBFWI'nin dördüncü gününe damgasını vurdu. Hande Doğandemir, Atiye, Gökhan Özoğuz, Cansel Elçin, Meltem Cumbul gibi isimlerin ön sıradan izlediği defilede, Elif ve Ayşe Boyner ile Melisa Tapan podyumda yürüdüler.

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbulun dördüncü günü


Amsterdam merkezli Ready to Fish by Ilja MBFWI'de


Amsterdam merkezli Ready to Fish by Ilja, MBFWI kapsamında koleksiyonunu sergileyen ilk yabancı marka olarak dikkatleri üzerine topluyor. Ready to Fish by Ilja İlkbahar/Yaz 2015 koleksiyonu ilhamını hareketli sanattan alıyor ve kinetik heykellerde görülen, yerçekimi ile ağırlıksızlık arasındaki ilişki tasarım sürecinin dayanak noktasını oluşturuyor.

Haberin Devamı

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbulun dördüncü günü

Antrepo 3, Mercedes-Benz CLS'yi konuk ediyor

MBFWI kapsamında etkinlik boyunca Antrepo 3 alanının dışında sergilenen Mercedes-Benz CLS, dört kapılı bir coupé olarak yeni bir model türünün ilk örneği. Dinamizm ve büyük ölçüler, güç ve zarafet, estetik ve işlevsellik gibi ilk bakışta birbirine ters düşen kavramları bir araya getiren tasarımıyla Mercedes-Benz CLS, moda dünyasına göz kırpıyor.

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbulun dördüncü günü


BAKMADAN GEÇME!