O belgeler Trabzon'da

Güncelleme Tarihi:

O belgeler Trabzonda
Oluşturulma Tarihi: Ekim 17, 2014 00:44

UEFA ve FIFA’dan şike süreciyle ilgili Türkiye Futbol Federasyonu’na gönderilen belgelerin birer örneği dün Trabzonspor’a iletildi. Kulüp, bir aydır bu belgeleri bekliyordu.

Haberin Devamı

TRABZONSPOR Kulübü, UEFA ve FIFA’dan şike süreciyle ilgili Türkiye Futbol Federasyonu’dan (TFF) talep edilen belgelerin ulaştığını açıkladı. Kulüb, dün yaptığı ilk açıklamada 30 gün olmasına rağmen bir yanıt alınmadığını bildirdi. Akşam saatlerindeyse bir açıklama daha yapılarak, “TFF, talep ettiğimiz belgeleri saat 15.10 itibarı ile elden teslim etmiştir” denildi.

İKİ SORU SORDU

TFF’yen gönderilen yazıda şu taleplerde bulunulduğu hatırlatıldı: “2010- 2011 sezonundaki şike olaylarıyla ilgili olarak, UEFA veya FIFA tarafından;

1-Gerek re’sen gerekse Trabzonspor’un başvuruları üzerine Türkiye Futbol Federasyonu’na gönderilen tüm yazıların örneğinin tarafımıza gönderilmesi,
2-Şike yaptığı saptanan kişiler ve kulüplerin cezalandırılması yönünde yapılmış uyarı, talep ya da bildirim var ise ayrıca tarafımıza bildirilmesi ve yazı örneklerinin Trabzonspor kulübüne gönderilmesini talep ederiz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!