114 yaşında Facebook'u KANDIRDI

Güncelleme Tarihi:

114 yaşında Facebooku KANDIRDI
Oluşturulma Tarihi: Ekim 16, 2014 16:06

Sosyal paylaşım sitesi Facebook'a üye olmak isteyen 1900 doğumlu Anna Stoehr, sistem tarafından kabul edilmeyince çareyi yalan söylemekte buldu.

Haberin Devamı

ABD'nin en yaşlı insanları arasında 7. sırada yer alan 114 yaşındaki Anna Stoehr, ileri yaşına rağmen dünyadaki teknik gelişmeleri yakından takip ediyor.

ABD'li televizyon kanalı „Kare 11“, yaşlı kadının hayatını haber yaptı ve kısa süre önce iPad kullanmaya başladığını, özellikle Facebook'a büyük ilgi duyduğunu belirtti.

Sevdikleri ile fotoğraf paylaşmak için siteye üye olmak isteyen Stoehr, beklenmedik bir engelle karşılaştı. Sistem, üyelik için gerekli olan ve Stoehr'in 1900 ile belirttiği doğum günü tarihini kabul etmedi.

İki dünya savaşı gören Stoehr, bu engeli tanımak istemedi ve üyelik için 13-99 yaş sınırı uygulayan Facebook'u kandırmaya karar verdi. Stoehr, yaşını 99 olarak kaydederek siteye girmeyi başardı ve 114. yaş gününün fotoğrafını hiç gizlemeden paylaştı.

"HALA BURADAYIM"
Böylece genç insanların ön yargılarına meydan okuyan Stoehr, Facebook kurucusu Mark Zuckerberg'e "Hala buradayım" notunu içeren bir mesaj bile yazdı.

Haberin Devamı

Teknikten anlayan yaşlı kadın Facebook'ta binlerce 'beğeni' topladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!