Meteorolojiden "kuvvetli yağış" uyarısı

Güncelleme Tarihi:

Meteorolojiden kuvvetli yağış uyarısı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 16, 2014 14:39

Marmara'ya yarından itibaren yağış geliyor. İstanbul'u etkileyecek olan yağışlar hafta başına kadar sürecek. Öte yandan Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki bazı illerde kuvvetli yağış bekleniyor.

Haberin Devamı

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki bazı iller için kuvvetli yağış uyarısında bulunuldu.

İŞTE BEŞ GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden, bazı illere yönelik "meteorolojik uyarı" yapıldı.

Uyarıya göre, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da görülecek yağışların, Diyarbakır, Batman, Siirt, Elazığ, Tunceli, Bingöl, Bitlis ve Şırnak çevreleriyle Mardin'in kuzey ve doğu kesimlerinde kuvvetli olması bekleniyor.

Meteorolojiden kuvvetli yağış uyarısı


Uyarıda, kuvvetli yağışın neden olabileceği olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

BATI KARADENİZ VE SAKARYA ÇEVRELERİNDE KUVVETLİ YAĞIŞ

Haberin Devamı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yapılan son değerlendirmelere göre; yarın Bartın, Zonguldak, Düzce, Karabük, Kastamonu'nun kıyı ilçeleri ile Sakarya çevrelerinde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gökgürültülü sağanak yağış beklendiğini açıkladı. Meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

HATAY İÇİN KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

İskenderun, Yayladağı, Samandağ ve Arsuz ilçelerinde sağanak bekleniyor

Meteoroloji 6. Bölge Müdürlüğü, Hatay'ın İskenderun, Yayladağı, Samandağ ve Arsuz ilçelerinde kuvvetli yağış beklendiğini bildirdi.

Bölge Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, radarlardan alınan son veriler ışığında, kentin deniz kıyısına yakın olan kesimlerinde sağanak ve gök gürültülü kuvvetli yağış beklendiği kaydedildi.

İskenderun, Yayladağı, Samandağ ve Arsuz'da, gün içerisinde etkili olması beklenen sağanak nedeniyle vatandaşların ve yetkililerin su baskını, dolu, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, kısa süreli fırtına, hortum gibi risklere karşı dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!