Eski futbolcular Midyat'ta olağanüstü ilgi gördü

Güncelleme Tarihi:

Eski futbolcular Midyatta olağanüstü ilgi gördü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 16, 2014 14:19

Midyat'a giden eski futbolcular Tanju Çolak, Hami Mandıralı, Ogün Temizkanoğlu, Hasan Şaş, Ali Gültiken, Semih Yuvakuran, inanılmaz ilgi gördü. Efsaneleri taşıyan otomobillerin önü kesildi, söyleşide izdiham çıktı.

Haberin Devamı

Futbolun dini, dili, ırkı olmadığı felsefesinden yola çıkarak Anadolu’yu gezen futbolun ustaları dün Midyat’ta gençlerle buluştu. Eski futbolcular Tanju Çolak, Hami Mandıralı, Ogün Temizkanoğlu, Hasan Şaş, Ali Gültiken, Semih Yuvakuran, yöre halkından inanılmaz ilgi gördü.

Midyatlılar, ilçe sokaklarında eski futbolcuları taşıyan otomobillerin önünü kesip sevgi gösterisinde bulunurken, Kocatepe İlköğretim Okulu Konferans Salonu'nda yapılan söyleşide büyük coşku vardı. Okulun küçük öğrencileri soru yağmuruna tuttukları efsane futbolcuları sevgi çemberine aldı. Yoğun ilgi zaman zaman izdihama yol açtı. Tanju Çolak, Hami Mandıralı, Ogün Temizkanoğlu, Hasan Şaş, Ali Gültiken ve Semih Yuvakuran daha sonra Matiat Otel'in hala sahasında Midyatlı gençlerle futbol yaptı.

Haberin Devamı

Eski futbolcular Midyatta olağanüstü ilgi gördü

Hasan Şaş, "Fatih Terim ile Ünal Aysal neden ayrıldı?" sorusu üzerine,“Bu hafta derbi maçı olduğu için bu sorunun cevabını veremeyeceğim. İki insan anlaşamadı ve ayrıldılar diyerek cevaplamak istiyorum” dedi.

TANJU ÇOLAK: ÇOK KAZIK BİR SORU!

Tanju Çolak’a, "Hem Galatasaray’da hem Fenerbahçe’de oynadınız, acaba hangisinde daha çok mutlu oldunuz?" diye soruldu. Çolak'ın verdiği cevap çok ilginçti:

"Çok kazık bir soru. Ama ben Galatasaraylı'yım. Fenerbahçe’de çok mutlu olamadım, biraz zorluklar yaşadım. Galatasaray da çok mutluydum. Niye gittin peki derseniz ‘profesyonellik gereğiydi’ diyeceğim.”

Eski futbolcular Midyatta olağanüstü ilgi gördü

OGÜN TEMİZKANOĞLU: FENERBAHÇE FORMASIYLA GALATASARAY'A HİÇ YENİLMEDİM

"Derbi maçını kim kazanır?" sorusuna Ogün Temizkanoğlu, “Ben Fenerbahçe formasıyla Galatasaray’a karşı hiç mağlubiyet yaşamadım. Bence bu hafta da Fenerbahçe bir adım önde olduğunu düşünüyorum” cevabını verdi.

ALİ GÜLTİKEN: MİLLİ TAKIM'DA TÜKENMİŞLİK SENDROMU VAR
Ali Gültiken, “Türk futbolunun geldiği nokta vahim. Kulüpler yönetilemez bir noktaya geldi. Bu da milli takıma tükenmişlik sendromu olarak yansıyor. Sorun çok büyük ve çok büyük bir futbol reformuna ihtiyaç var. Bu yapıyla devam edersek yerimizde saymamız kaçınılmaz."

Eski futbolcular Midyatta olağanüstü ilgi gördü


TANJU ÇOLAK: TÜRKİYE'DEKİ PARALARI DUYUNCA HAYRETE DÜŞÜYORUZ

Haberin Devamı

Tanju Çolak bir soru üzerine, “Türkiye de futbolculara verilen ücretleri dünyanın hiçbir ülkesinde futbolculara verilmiyor. Duyunca hayrete düşüyoruz. Bir futbolcuya çok büyük paralar verirseniz kendisine hedef koymuyor, ‘ne olursa o kadar’ diyor" ifadesini kullandı.

HASAN ŞAŞ: BALIK TUTAYIM DERKEN BİR SÜRÜ YENGEÇ GELDİ!

Hasan Şaş futbolculuk serüvenini anlatırken “Galatasaray, Tanju’lu kadrosuyla Adana’ya gelmişti. Ben de Karataş’ta yaşıyordum. Maça gidecek param yoktu. Aklıma balığa çıkıp balıkları satıp maça gitmek geldi. Sabah 6’da umutla balığa gidip ağ attım. Ama ağıma balık yerine bir sürü yengeç geldi ve maça gidemedim. O gün ‘Bir gün Galatasaray’a gidip kaptan olacağım’ dedim. Çok şükür bunu başardım” dedi.

Eski futbolcular Midyatta olağanüstü ilgi gördü

Haberin Devamı

HAMİ MANDIRALI: BEN AYRILMADIM, AYIRDILAR

Hami Mandıralı, "Trabzonspor'daki antrenörlük görevinden neden ayrıldınız?" sorusuna, "Ben ayrılmadım, onlar ayırdılar" cevabını verirken, futbol oynadığı dönemle ilgili bir soru üzerine, "Biz oyuncuyken hep boş mukavelelere imza attık” dedi.

Hasan Şaş, "Galatasaray neden Fenerbahçe’yi sahasında 15 yıldır yenemiyor?" sorusuna, “En son benim attığım golle yenmiştik. 2 yıl önce de Kadıköy’de kupa kaldırdık. Benim böyle bir sorunum yok” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!