2015 Kış saçı: Agresif

Güncelleme Tarihi:

2015 Kış saçı: Agresif
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2014 14:12

2015 Kış sezonunda, saçlardaki moda renkler, şeftali çekirdeğinden ilham alınan dore sarılar olacak. Bu yılın saç modasının trendi; agresif, doğal dalgalı saçlar…

Haberin Devamı

Şeftali Çekirdeği Saçlarda!

Doğu kültürünün canlı renkleri, desenleri ve taşıdığı pozitif etki saç renk tasarımcılarını da harekete geçirdi. 2015 Kış döneminde moda dergilerinin kapaklarından ‘pırıltılı granit kahve’ tonlarının çeşitlerini bol bol göreceğiz. Diğer yansımalı tonlarda ise şeftali çekirdeğinin iç bölgesindeki ‘dore tatlı sarıları’ ve kış aylarının serin, sihirli havasını yaşarken kış renklerinden etkilendiğimiz açık sarı ‘soğuk bejlerin ve de grilerin’ hâkimiyetini göreceğiz.

2015 Kış saçı: Agresif


2015 Kış Aylarında Trend: Doğal Dalgalar

2015 kış saç ve makyaj trendlerine genel olarak bakıldığında; spor şıklık, Rock ve Grunge akımlarının etkisi altında olduğunu görüyoruz. “Bohem stili; anı yaşamayı ve yarını düşünme neşeli, mutlu ol felsefesi ile saçları şekillendiriyor. Saç trendlerine baktığımızda, geçtiğimiz sezonlarda olduğu gibi saç örgülerinin yine oldukça popüler olduğunu görüyoruz. Aynı şekilde, balerin topuzları ve gelişi güzel toplanmış saçlar sezonun favorisi. Atkuyruğu da tıpkı örgü saçlar gibi yükselişine devam ediyor. Güzellikte sadelik trend olduğundan doğal dalgalar, üzerinde uğraşılmış gibi görünmeyen modeller ise sıkça karşımıza çıkacak.

Haberin Devamı

2015 Kış saçı: Agresif


Çene Hizası Küt Kısa Modeller Moda Olacak

Beğenileri etrafında toplama özelliğini taşıyan saç modelleridir küt saçlar. Bu yılın saç kesim tasarımlarında çene hizası küt ama uç boylarda hareket olan saç stillerini bulunuyor. 2015 kısa saç modellerinin uç boylarında ise renkler dışa vurulacak.

2015 Kış saçı: Agresif


Yüz Şekline Göre Saç Modeli


Saç modelinin popüler olması ise tamamen doğru tespitlerle yapılan işlemler sonrası ortaya çıkıyor ve profesyonel kuaförlerden yararlanıldığı zaman sonuç kesinlikle moda oluyor. Yüz hatlarına göre saç kesimlerinin dikkate alınması gerekiyor. Bu durumda saç modeliniz size enerjik bir görünüm sağlıyor. Köşeli yüzlerde ise agresif küt kesimler, net görünümü güçlendiriyor.

Haberin Devamı

2015 Kış saçı: Agresif

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!