Polis aracıyla Pitbull operasyonu

Güncelleme Tarihi:

Polis aracıyla Pitbull operasyonu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 16, 2014 10:22

BURSA’da öğrencilere saldıran pitbull cinsi köpek, polisler tarafından yiyecek verilerek ekip otosunun arka kısmında bulunan nezaret kısmına kapatıldı. İki saat sonra gelen belediye ekiplerinin uyuşturucu iğne ile uyuttuğu köpek, hayvan barınağına götürüldü.

Haberin Devamı

Olay, merkez Yıldırım İlçesi Millet Mahallesi Kazım Karabekir İlkokulu önünde meydana geldi. Sahibi belli olmayan bir pitbull, okulun önünde oynayan öğrencilere saldırdı. 4’üncü sınıf öğrencisi D.S.’yi ısırarak yaralan köpeği gören öğretmenler hemen 112 Acil Servis ve polise haber verdi. Olay yerine gelen ambulans D.S.’yi Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürürken, polis başıboş köpeği yakalamak için yiyecek kullandı. Polis otosunun arkasında bulunan nezaret kısmına yiyecek bırakan polis, köpeğin gelmesini bekledi. Araca giren köpeğin üzerine bagaj kapağını kapatan memurlar, aracı daha Yavuz Selim Polis Merkezinin önüne çekerek, Yıldırım Belediyesi Veteriner Müdürlüğü’nden gelecek ekibi beklemeye başladı.

Yaklaşık iki saat sonra gelen belediyede görevli ekip, aracın nezaret kısmında bulunan pitbulu uyuşturucu iğne ile uyuttuktan sonra, vatandaşların meraklı bakışları arasında belediyeye ait araca koyarak hayvan barınağına götürdü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!