Google’dan yeni hamle

Güncelleme Tarihi:

Google’dan yeni hamle
Oluşturulma Tarihi: Ekim 16, 2014 09:31

Google, Amazon’a karşı yeni bir hamle yaptı. Şirket, Amazon Prime’ın sektördeki ağırlığını devre dışı bırakmak için benzer uygulamasını yeniledi.

Haberin Devamı

ABD merkezli şirket, Amazon’a karşı yeni bir hamle yaptı ve posta dağıtım ağını genişletti. Google Express, artık daha fazla şehirde faaliyet gösterecek.

Daha önce ‘Google Shopping Express’ adıyla hizmet veren ve online olarak satın alınan ürünleri satın alan kişiye ulaştıran uygulamasının adı değiştirdi.

‘Google express’ adını alan uygulama yapılan yeni düzenlemeler kapsamında ABD’de daha fazla kente hizmet verecek. 2013’te hizmete giren uygulama, şu ana kadar sadece San Francisco, New York ve Los Angles gibi şehirlerde kullanılabiliyordu.

Google’ın bu hamlesini Amazon’a karşı attığı iddia ediliyor. Amazon, ‘Amazon Prime’ isimli benzer bir uygulaması sayesinden bir süredir bu alanda hizmet sağlıyordu.Ntvmsnbs'nin haberine göre, geçtiğimiz günlerde Almanya’nın başkenti Berlin’de konuşma yapan Google’ın Başkanı Eric Schmidt, en büyük rakipleri olarak Amazon’u gördüklerini açıklamıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!