Mardin efsanelerle şenlendi

Güncelleme Tarihi:

Mardin efsanelerle şenlendi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 16, 2014 00:33

Efsane futbolcular Mardin’de gençlerle gösteri maçı yapıp 1500 adet futbol topu, forma ve şort dağıttı.

Haberin Devamı

FUTBOL efsaneleri Mardinli gençlerle buluştu. Eski Avrupa Gol Kralı Tanju Çolak’ın başlattığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın da hayata geçirdiği ‘Futbolun Ustaları Geleceğin Yıldızlarıyla Mardin’de Buluştu’ organizasyonun dünkü durağı Mardin oldu. Çolak ile birlikte Hakan Ünsal, Hami Mandıralı, Ogün Temizkanoğlu, Hasan Şaş, Ali Gültiken, Semih Yuvakuran dün Mardin’e gitti. Burada gençlerle 1500 top, forma ve şort dağıttı. Mardin Valisi Mustafa Taşkesen, eski futbolculara teşekkür ederek “Bu gerilimli günlerde buraya gelmeniz bölgeye ilaç gibi geldi” dedi.
Milli takımın neden kötü sonuç aldığı yönündeki soruya yanıt veren Hasan Şaş, “30 Arda yakaladığımız zaman Türk futbolu bir ivme yakalar” dedi.

Çocuk bile anlamış!

Etkinlikte soru soran 6 yaşındaki Fatma Eremsayı’nın “Dünya Kupası’na gidebilecek miyiz” sorusunu yanıtlayan Ali Gültiken, “Avrupa Şampiyonası’na gidemeyeceğimizi bu çocuk bile anlamış ki ilerisi için soru soruyor” dedi. Kadınların futbol maçlarına çok fazla gelmemesi konusundaki soruya ise Hasan Şaş “Annem Adana’da maça beni seyretmek için maça geldi ve bana edilen küfürleri duyunca bir daha maça gitmeme kararı aldı” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!